Živalski vodniki sokol

Sokol

~ osredotočenost ~

"Izberi svoje prioritete in izniči notranje motnje."

Sokol je poslanec in varuh neba. Po šamanskem verovanju varuje prehod na višje ravni zaveti. Prinaša širši pogled na svet in nas opozarja na tiha sporočila Stvarstva.

Uči nas, da smo pozorni na znake, priložnosti, opozorila in na vse, kar bi morebiti lahko spregledali. To so lahko talenti, ki jih ne izkoriščamo, darilo ali nepričakovana pomoč, za katero se nismo zahvalili ali sporočilo iz čiste zavesti.
Sokol nas uči tudi odvreči vse, kar je za nas moteče in izbrati tisto, kar je v skladu z božansko zavestjo, nas hrani in podpira.

Sokolov nasvet

Široko poglej na vse možne izbire, ki so pred teboj, ter izberi tisto, kateri si pripravljen/a dati ustvarjalno pozornost. Pri tem bodi pozoren/na na sporočila čiste zavesti. Ko se enkrat odločiš, se aktivira božanska aktivnost in Življenje te podpre v smeri uresničitve. Takrat lahko postaviš prioritete okrog tistega, za kar si se odločil/a.

Postavi si osebne meje in prakticiraj skrb zase, kjerkoli in kadarkoli je potrebno. Če tega ne počneš, lahko hitro postaneš prenapolnjen/a in raztrešen/a, prav tako tvoja moč lahko postane razpršena in medla.
Vse dejavnosti, ki motijo tvojo energijo in jim daješ preveliko pomembnost, poskusi opustiti. Čas je, da delaš na prioritetah, ki so v skladu s tabo in ti ne jemljejo tvoje osebne moči. Dobro je, da se zanje zavestno odločiš in nato pustiš, da se uresničijo. To lahko dosežeš z mirno, a stalno osredotočenostjo, ki je sama po sebi meditacija. Tako lahko na najboljši način izraziš svoje poslanstvo.

Avtor: Urška Korun, Društvo Pesem duše
www.zivalske-esence.com

O Urška Korun

Specialistka za osebnostno rast in razvoj
Podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; vodenje delavnic in meditacij na temo osebnega razvoja in rasti.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: