Išči
Generic filters
Previous
Next

Access Consciousness® – Kako je lahko boljše od tega?

mbll / Pixabay
Oglas

Access Consciousness® ali Pristop k zavesti je set orodij, tehnik in verbalnih procesov, ki so oblikovani tako, da bi ljudem omogočili več zavedanja. To so praktična orodja, ki se lahko uporabljajo za spreminjanje kateregakoli področja našega življenja kjer imamo težave.Eno prvih orodij, ki se obravnava na vsakem tečaju Accessa je biti in živeti v stanju vprašanja. Kaj to pomeni?Množica ljudi funkcionira iz odgovora, na vse ima odgovor vnaprej, vsemu določa potek in izid. V Accessu pa smo vedno v vprašanju, vedno sprašujemo in smo vprašanje. »Prosite in prejeli boste« je eden izmed zakonov Vesolja. Vesolje neskončnih možnosti komaj čaka, da ga vprašamo in da nam pokaže odgovore.Z vprašanji, ki jih zastavljamo v Accessu, bomo podvomili v svoje sisteme prepričanj, svoja stališča in obsodbe. Vprašanja sproščajo mesta omejevanja in prinašajo luč tam, kjer mislimo, da nimamo izbire. Kadar zastavljamo vprašanja, širimo našo resničnost. Takrat se odpirajo vrata različnim možnostim, katere pa ne vidimo, ko funkcioniramo iz odgovora.Če živimo v stanju vprašanja se vse, kar smo si kadarkoli v življenju želeli, začne pojavljati tako hitro in lahko ter s takšno intenzivnostjo, da smo presenečeni nad spremembami. Univerzalno vprašanje Accessa »Kako je lahko boljše od tega?« lahko spremeni energijo vsake situacije, če smo ga voljni vztrajno ponavljati. To je odlično vprašanje, ki si ga je dobro zastaviti takrat, ko se nam zgodi nekaj slabega ali pa nekaj dobrega. Če se nam je zgodilo nekaj slabega, bo potem boljše, ker smo vprašali Vesolje, naj nam pokaže, kako je lahko boljše od tega. Če pa se nam je zgodilo nekaj dobrega, nam bo še boljše.

Mogoče te zanima  Prikličite energijo življenja, ki bi ga radi imeli
Ko si zastavljate vprašanje, obstaja eno pravilo – zastavite ga brez pričakovanj po točno določenem izidu. Naj bo to zastavljeno podobno, kot če bi koga vprašali  »Kako ti je ime?«… brez pričakovanj, da je to Marija ali Alenka ali Štefan. Samo vprašamo in čakamo na odgovor.Gary Douglas pravi:. »Če ste pripravljeni vseskozi biti vprašanje in postavljati vprašanja, odpirate vrata temu, da vam celotno življenje prihaja z lahkoto, veseljem in veličastno.«Zato nikoli VNAPREJ ne zaključujte, ne določajte, ne presojajte, ne obsojajte in ne odločajte.Vesolje vam ponuja veliko več možnosti in odgovorov, kot si lahko predstavljate.  Zastavljajte vprašanja… Bodite vprašanje.Kako je lahko boljše od tega?

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Sem otrok Vesolja, ki je imel to srečo, da so ga dojile in vzgojile ideje enotnosti, enakosti in pravice vsakega bitja do svobode, miru in ljubezni.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem