Anastasija in amulet sibirske cedre

Po navodilih Anastasije iz knjig iz zbirke Zveneče cedre Rusije je takrat, ko si nadenemo obesek, treba upoštevati troje: 

1. moramo si želeti, da se košček cedre vključi v informacijski sistem našega telesa,
2. bosi moramo stati na travi,
3. ploščico moramo z dlanjo leve roke pritisniti k razgaljenim prsim.

Ruski biolog M. N. Prohorov je leta 1996 zapisal, da je človekova želja zelo pomembna, saj skozi psiho pomaga uskladiti človekov bioritem z ritmom narave. Stanje na travi (najbolje bosonogo) je pomembno, ker z njim povezujemo sebe kot sistem z drugim naravnim sistemom, pri čemer se ritem obeh sistemov združi in se oba medsebojno dopolnjujeta. Po bosih nogah se človeški organizem energetsko poveže z Zemljo. Pritiskanje obeska z dlanjo leve roke k področju srca je zaključna gesta, s katero se po načelih vzhodne medicine in bioenergetske terapije vzpostavi zaključen energetski pretok, ki povezuje energijo cedre in njene ritme s celostno energijsko vibracijo človeka. Rahlo utripanje, ki ga začutimo v telesu, kaže neposredni začetni trenutek, ko začne delovati sistem »človek – košček cedre«.

Ko svojo ploščico držimo z obema rokama, kakor je opisano v prvi knjigi o Anastasiji, s tem zapiramo energetske kanale in z gladenjem zunanje strani obeska aktiviramo funkcije meridianov. Z gladenjem zdravimo vse organe, saj so v koncih prstov začetne točke meridianov, ki so povezani z vsemi organi v telesu. Na podlagi te povezave lahko naravni mehanizem usklajuje vibracijo organizma. Cedrov obesek, čeprav lahko nanj gledamo zgolj kot na kup odmrlih celic, vendarle opravlja vlogo ritmizacijskega biokorektorja.

Leta 1997 so z elektrofiziološkimi metodami dokazali, da je na površini rastline shranjena informacija, ki ritmično pulzira kot elektronska naprava. Poleg tega cedra, kot vodilna rastlina v biosistemu, v sebi kopiči obilo blagodejne energije, zato obesek močno harmonizira vse plasti človekovega telesa.

Amulet in verižica iz cedrovih oreščkov sta na voljo tudi v naši trgovini Duhovnost.si

V branje priporočamo knjige iz Zbirke Zvečene cedre Rusije: 

  • Obredi ljubezni, Nova civilizacija, 2. del
  • Anasta
  • Anastasija 1. knjiga 


Vir: Založba Žarek

O Helena Cesar

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: