Išči
Generic filters
Astrološka napoved 6. 2. 2021: Venerin kvadrat z Uranom

Astrološka napoved 6. 2. 2021: Venerin kvadrat z Uranom

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Astrološka napoved 6. 2. 2021: Venerin kvadrat z Uranom 7Astrološka napoved 6. 2. 2021: Venerin kvadrat z Uranom 7Astrološka napoved 6. 2. 2021: Venerin kvadrat z Uranom 7

Na današnji dan… 6. februarja imamo Venerin kvadrat z Uranom

Ta subtilna energija lahko skupaj z energijami Retrogradnega Merkurja premeša srce ali pa stare srčne rane vrne na površje, da se očistijo.

Kaj se še lahko dogaja?

Nenadni klic, “naključno” srečanje ali odpoved zmenka, prekinitev odnosa zaradi okoliščin… ali prepiri iz “nič”…

Če imate kakšne zamere ali se trudite opustiti stare rane ali zveze, je to dan, da se sprostite, odpustite bremena in poiščete olajšanje, ki ga potrebujete.

Kakšna nenadna sprememba glede dogovorov v povezavi denarja, posla, zaniha lahko vaš vrednostni sistem, kolaps bančnih resursov ali borze ne bo več presenečenje.

Torej… Kako vam gre? Vas kaj premetava?

Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem