Bodi ljubezen

Bodi ljubezen

Zajadraj. Zajadraj kot ptica na nebu. Proti svobodi, proti svetlobi. Najdi svoj dom tam med petjem ptic, med šelestenjem listov v vetru.

Daj si to svobodo. Daj si to, kar potrebuje tvoje srce. Išči, brskaj dokler ne najdeš. Dokler ne najdeš napoja za svojo dušo. Dokler ne najdeš smisla.

Občuduj naravo. Objemi jo. In bodi narava. Saj si narava tudi ti. Ustvarjen v prelepo bitje. Najdi to bitje v sebi, ki je polno ljubezni. Spusti ta žar na plano. Dovoli si.

Dovoli si sijati, ko okoli tebe divja največja tema. Odslovi jo. Ne povabi je k sebi domov. Saj ni tvoja.

Sveti še bolj. V svoji luči. Brez okvirjev. Brez teže ki, ti jo nosijo drugi. Nauči se ločiti kaj je tvoje in kaj ne. Ko boš spoznal, da bremena drugih niso tvoja skrb, bo tvoj korak lahkotnejši. Bo tvoja luč svetlejša.

Dovoli si živeti zase. Saj si sem prišel zase. Da se učiš, da rasteš, da najdeš ljubezen. Ljubezen, ki prebiva globoko v tebi. Ljubezen do sebe. Ljubezen do vseh in vsega. Brez izjeme, saj tvoja duša ne pozna obsojanja, drugačnosti. Pozna le čisto ljubezen. In tako blizu jo imaš. V sebi.

Odstrani pričakovanja, obsodbe, pravila, strahove. To so le produkti ega. Loči srce od ega in tako boš ločil ljubezen od neljubezni. Pot duše od poti družbe. Pravega sebe od sužnja tega sveta. Bodi ljubezen.❤

Deli to s prijateljem