Išči
Generic filters

Dostop do Akaških zapisov

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Odstranjevanje “koprene pozabe”

V to življenje smo se rodili „s kopreno pozabe“, različno prosojnim ali pol prosojnim… Da smo lahko pričnemo „na novo“, se nam je zastrl vpogled v preteklost…Tako v prvem delu življenja, predvsem v otroštvu in mladostniškem obdobju, nam je bilo omogočeno veselo, sproščeno igranje… in nismo razmišljali o tem, da smo v prejšnji inkarnaciji bili morda ranjeni v vojni ali okusili kakšne druge hude stvari. To kopreno pozabe nam je služilo, da smo lahko začeli novo življenje, kot bi imeli belo platno…Vendar se običajno nekje v sredinskem življenjskem obdobju srečamo z dejstvom, da je nekaj več nad nami, da je nekaj, kot ne zmorejo videti naše fizične oči ali otipati naše roke. Mnogi, ki me sedaj poslušate, ste to že občutili, dojeli ali pa verjamete v metafizične pojave.Mnogi verjamete v obstoj angelskega sveta, tudi če niste religiozni in mnogi verjamete, da ima vaše življenje nek globlji namen in pomen, razen prehranjevanja, razmnoževanja in golega preživetja.Tečaj, ki ga vodim za vas ima mnogo ezoteričnih in religioznih elementov, čeprav ni religija. V našem zahodnem svetu je postala razširjena duhovnost vzhoda, predvsem s področja sanskrta, to je Indije, pa tudi Tibeta, budizma in hinduizma. Mnogo teorije o reinkarnaciji, o karmi in dharmi, se torej nanaša na svete spise imenovane Vede, ki so ena najstarejših spisov, tudi več tisoč let pred našim štetjem.Danes se zahodna ezoterika zelo dobro poda v našo kulturo in v tem kontekstu nam pomaga praktično preživeti. Npr. joga, energijske vaje, mudre, čakre, mantre, karma, dharma, reinkarnacija… vse to so poznali mojstri modrosti že tisoče let pred Kristusom in ravno tako tudi najsvetlejši duhovni prostor, ki pa ni prostor, imenovan ocean modrosti ali akaški zapisi naše duše.In tukaj ste – to berete, ker imate željo, nekaj želite ali spremeniti ali izboljšati ali dodelati… Tukaj z mano ste, ker si želite več od tega, kar vam nudi 3D svet. Tukaj smo, da se bomo iz 3 dimenzije povzpeli na 5 in če ste že slišali za resnično čarodejstvo, tečaj čudežev, vera gore premika, magija uma… potem je to le teorija…, ki pa je boste imeli priložnost preizkusiti tudi v praksi.

KAKO DELUJEJO AKAŠKI ZAPISI V PRAKSI?

V praksi, ki vam ga nudi naše običajno življenje. Danes je duhovnost protiutež razumu, da ne razvijamo samo desno roko oz. levo racionalno polovico možganov, temveč tudi intuitivno, kreativno desno polovico možganov. Zato, če je tvoja služba pretežno razumska, logična, je to odlična protiutež.

Magija uma ali resničnostDostop do Akaških zapisov 1

Morda ste se že srečali z besedami kot so magija uma, resnično čarodejstvo, telepatija…ste se srečali s čudeži tako ali drugače… In morda slutite, da vse to ste sposobni tudi vi. Kristus je ozdravil bolne, vrnil vid slepemu, nasitil množice,… Sai baba je manifestiral vibuti, manifestiral razne predmete, ure, prstane ipd., vse zato, da bi dokazal svojo božansko vsemogočnost. In njegove besede, ki so se me močno dotaknile: “Jaz sem Bog in ti si Bog, razlika med nama je le ta, da se jaz tega zavedam, ti pa morda še ne.”

Zakaj odstiramo “kopreno pozabe” in pogledamo v svoj dušni svet

Stanjšati, narediti bolj prosojno ali odstraniti “kopreno pozabe” pomeni, da vidiš več in bolje… Vidiš resnico in svoje življenje, sebe, z višje dimenzije – s perspektive metulja … Človek, ki je slep (kopreno pozabe, ker je pozabil tudi svoje darove, svoj namen, mnoge spretnosti in izkušnje, znanja iz prejšnjih inkarnacij… kot bi bil dementen…), se pogosto obnaša kot muha, ki se zaletava v šipo in niti malo se ne potrudi raziskovati okrog in opaziti, da je okno zgoraj odprto. Tako človek brede v nesrečo, pomanjkanje… Rešilni čoln pa je tako blizu… imenuje se „ocean modrosti“ ali svet akaških zapisov, svet, kjer se pripravlja scenarij za svojo prihodnost. In končno, dana ti je možnost, da sam pogledaš v to knjigo na metafizični ravni, in še več… končno ti je dana možnost, da postaneš resnični kreator svojega življenja. Uresniči svoje sanje v skladu s svojo božansko naravo…Vidim, da si prebral (-a) vse do konca. Te zanima še več?Dostop do Akaških zapisov 2Pridruži se mi v predavalnici (predavanja so brezplačna) na sejmu Narava zdravje in me obišči na stojnici št. 19.PROGRAM:PETEK od 18 – 19. ure: NAŠA BOŽANSKA DUŠNA MATRICA V AKAŠKIH ZAPISIH (Brezplačno) Akaški zapisi vsebujejo neskončno bazo podatkov, so kot nekakšen “internet” v katerega vstopim z namenom vpogleda, kaj se je duši dogajalo skozi mnoga življenja; kakšne kvalitete in veščine je osvojila in katere pomembne lekcije jo čakajo v tem življenju.SOBOTA od 18. – 19. ure: NA ODPRTEM ODRU SPROSTITVENE VAJE IN PROTI-STRESNA TERAPIJA ZA VSAKOGAR (Brezplačno) Preproste in učinkovite tehnike, za odpravo posledic vsakodnevnega stresa, za osvobajanje nemirnega uma in boljšo pretočnost za stik s svojo dušo.NEDELJA od 16. – 17. ure: KANALIZIRANA SPOROČILA IZ AKAŠKIH ZAPISOV IN MEDITACIJA (Brezplačno) Naš um predstavlja omejitev odgovorov, medtem, ko je dostop do sporočil iz akaških zapisov neomejena baza znanja in modrosti. Ob zaključku pa še preprosta in učinkovita tehnika meditiranja.Karmična svetovalka in mojstrica hiromantike Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem