Išči
Generic filters
wintry-2068298_1920-494cab69

Energije januarja po djotiš vedski astrologiji

Spremljaj objave: Andreja Pancar
X

Spremljaj objave: Andreja Pancar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

ENERGIJE JANUARJA, PRVEGA MESECA V L. 2021

Januar pred nami nosi precej intenzivno energijo.

Tik pred novim letom (30. 12. 2020) je planet Pluton vstopil v znamenje kozoroga. Pluton je bog podzemlja, planet izjemne moči in globoke transformacije, planet škandalov, kontrole, manipulacije, planet smrti in rojevanja novega. Gre za izjemno počasen planet, generacijski planet, ki ima predvsem globalen in kolektiven vpliv. Znamenje kozoroga predstavlja vladajoče elite, gospodarstvo, torej lahko na tem področju pričakujemo vse te pomene, ki jih Pluton prinaša. Gre za cikel, ki se bo dogajal naslednjih 20 let, do začetka l. 2040. Do takrat bi lahko imeli povsem nov sistem vladanja v svetu.

Poleg Plutona se v tem mesecu ravno v znamenju kozoroga prične izrazita gneča. V januarju se bodo v kozorogu znašli (ali pa so že tam) Saturn kot gospodar karme, Jupiter kot planet priložnosti in širjenja, Merkur kot planet sodobnih oblik komunikacije in komunikacije nasploh, Venera kot planet ljubezni, Sonce, ki predstavlja našo zavest, Atmo, na globalni ravni pa vladajoče elite, tudi Luna kot naš manas (čustva in um) bo šla skozi znamenje kozoroga, le dobro uro po tem, ko se bo formiral mlaj oz. prazna luna. Tam, kjer je gneča, tam je prisotno intenzivno dogajanje. Globalno torej predvsem na področju državnih in drugih predsedujočih elit, na osebni ravni pa je odvisno, kje v naši natalni karti se nahaja znamenje kozoroga.

Poleg tega v januarju ponovno vstopamo v čas Kalasarpa joge – kače časa. To je čas, ki povzroča občutke ujetosti, občutke zmanjšane svobodne volje, lahko sproža usodnejše oz. pomembnejše dogodke.

Popolni izstop iz kalasarpe se zgodi šele 13. aprila tega leta.

Ali to pomeni, da bomo do takrat zaprti, ujeti? Vse kaže tako … Izstop iz najbolj stroge kalasarpe se sicer zgodi že 20. marca. Kalasarpa sicer ni tako zelo redek pojav, a v tem času jo še kako čutimo. Nazadnje se je formirala lani, in sicer od 26. 2. do 25. 5. 2020. Hm, zanimivo, kajne?

Konec meseca se Merkur obrne retrogradno.

Mislim, da je o tem pojavu že toliko napisanega, da mi ni treba v dodatne razlage. Štrikalo se bo predvsem na področjih, ki jih obvladuje kozorog in sem jih naštevala zgoraj. Namreč Merkur se bo v začetku februarja vrnil v znamenje kozoroga in v njem ostal vse do sredine marca.

Sicer izven kozoroga, a nikakor ne nepomembno ali zanemarljivo bo srečanje Marsa in Urana. Srečata se sicer v ovnu, a to le še dodaja ogenj na ogenj in ogenj! Uran naj bi sicer bil zračen planet, a vemo kaj se zgodi, če ognju dodajamo kisik!

Uran je prav tako kot Pluton kolektiven, generacijski planet. Povezan je sicer z velikimi izumi, odkritji, a tudi revolucijami, nepričakovanimi dogodki velikih razsežnosti, pa tudi planet potresov, nesreč, vulkanov, naravnih katastrof ipd. Ko temu dodamo izjemno energijo in ogenj Marsa, jezo in agresijo Marsa, nam kaže na tresenje!

Tresenje tal v januarju ne bo nič nenavadnega, prav lahko se zgodi, da so bili dogodki konec decembra le začetek. Vsekakor bomo priča ekstremnim dogodkom, tako v naravi kot sicer. Mars je bog vojne, vojske, policije, eksplozij, katastrof, Uran pa prinašalec ekstremov in nepričakovanosti. Poravnava se zgodi 20. 1., 21. 1. bosta še vedno na isti stopinji, pridruži pa se jima še Luna kot najbolj čustven planet, ki v globalnem smislu predstavlja ljudstvo.

Kakorkoli gledam in obračam, januarja se pričakuje izjemno intenziven mesec.

Ne pozabi, da je vse, o čemer pišem vezano na vedsko astrologijo djotiš in da gre za splošen oris energije časa, vpliv na posameznika je odvisen od njegove rojstne karte!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Svetovalka pri Lotos svetovanje - svetovalnica za osebno in duhovno rast (djotiš, Tesla metamorfoza®, karmična diagnostika, delavnice, tečaji)
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Zdravljenje s spolno energijo

Zdravljenje s spolno energijo

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem