Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Kaj je Mojstrsko število 22/4

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Vsa Števila mojstrstva nakazujejo možnost učenja in integriranja duhovnih informacij, z namenom predaje te modrosti naprej drugim.

Ni pomembna oblika pomoči drugim, pomembno je, da je usmerjena soljudem, da je njen cilj pozitiven učinek na človeštvo, ter da pomaga dvigovati zavedanje drugih proti doseganju duhovnega zavedanja. Vsekakor ni preprosto najti duhovno usmerjenost v tem svetu, ki je poln nasilja, negativizma, materializma ter zadovoljevanja osebnih potreb ter želja.

Razumljivo je, da je za Število mojstrstva izjemno čustveno, mentalno in fizično intenzivno, zato je naporno živeti v materialno usmerjenem okolju. Torej, da se morajo osebe, ki imajo Števila mojstrstva v svojih osebnih številih vsakodnevno uglaševati, filtrirati, prilagajati ter se spominjati svojih duhovnih korenin.

Današnji datum je zapis tega števila, zato ga poglejmo na splošno – kaj nam prinaša?

Števila mojstrstva so včasih imenovana tudi ˝števila testov˝, kajti njihovo življenje se včasih zdi kot en test za drugim. Te preizkušnje moramo dobro prestati, da bi pokazali, da smo dorasli mojstrskim vibracijam in, da se zavedamo, da imamo v sebi velik potencial, katerega lahko uresničimo. V sebi nosimo čudovito sposobnost pomoči drugim pri premagovanju njihovih izzivov, kot pa tudi zmožnost asisitiranja človeštvu pri premagovanju izzivov, ki vplivajo na vse človeštvo. To sposobnost imamo prav vsi!!

Pomen mojstrskega števila 22/4 je: mojster gradnje oblike

Barva: rdeče zlata
Kamen/kovina: rožnato zlato

To število ima unikatno sposobnost dojemanja celotne slike; vseh detajlov in duhovnih principov, ki so potrebni, da bi se lahko nekaj dejansko oblikovalo v neko trdno obliko; da bi se zmanifestiralo… In ne samo, da gradi; gradi veliko… To število gradi za človeštvo.

To Število mojstrstva združuje vse lastnosti števila dve in združuje jih dvojno; obenem pa še vključuje lastnosti števila štiri. Torej dvojka vpleta močno senzibilnost, intuicijo, harmonijo ter medsebojne odnose; poleg tega prinaša štirica še disciplino, praktičnost, gradnjo, organizacijo, pridno delo in oblikovanje vsega v neko dejansko obliko, formo…

Zahteve dvojke se morajo povezati s štirico, in to je največji izziv, boj ter obenem tudi največja nagrada tega Števila mojstrstva. Kot tudi ostala Števila mojstrstva, je tudi to izjemno senzibilno; hitro občuti stvari, energije… A, če ni uravnoteženo, lahko povzroča zdravstvene probleme.

Število 22/4 ima izjemne organizacijske sposobnosti, saj ima ravnotežje fokusiranega uma in najvišje ideale – oboje prinaša v svoje projekte ali delovanje. Je rojeni vodja, in zna uporabiti svojo ezoterično modrost, da bi doseglo odlične rezultate. To število poseduje željo, da bi gradilo na veliko; hrepeni po velikih projektih ter posega po visokih ciljih; namen tega pa je prinašanje višjega dobrega vsem ter za vse. Želijo si zgraditi nekaj, kar ima trajno vrednost in dviguje zavest; navdihuje, spodbuja…

Poslanstvo 22/4 je povzdigniti telo; ozavestiti enost uma, duha in telesa. Koren števila 22/4 je število 4, ki vlada zdravju; zato ni neobičajno, da so ravno osebe s tem Številom mojstrstva lahko šibkejših teles, da morajo skrbeti za svoje zdravje, ali vsaj izboljšati svoje zdravje, uporabljajoč napredne tehnike, ki upoštevajo in spoštujejo tudi duha.

22/4 lahko kaj hitro postane deloholik, zato mora ostati discipliniran in se truditi uravnovešati svoje energije in zagon; na tak način lahko svojo moč ter energijo zelo učinkovito uporabi za kreiranje čudovitih stvari, ki pripomorejo blaginji vseh.

Če se te močne energije zlorablja, ali ne uporablja; pa se vibracije tega števila znižajo na stopnjo števila 4 in tako postane vlečna mula, fizični delavec, namesto da bi oseba postala prekrasen duhovni vodja, za kar je bila namenjena.

Bodimo vedno dobri in boljši kot dan poprej.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem