Išči
Generic filters

Pesem Jupitra ♡ Gaia

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Pesem zaščitnika pokliče Jupitra – Guru, ki je zaščitnik čudovitega duha, dobre energije. S poslušanjem in petjem boste razširili to dobro energijo.

Pesem Jupitru je prošnja našemu največjemu planetu, zaščitniku življenja, da naj nam pomaga, osvetljuje našo pot in nas zaščiti pred vsemi slabimi dogodki.

Jupiter prinaša srečo, ekspanzijo in je duhovni učitelj. V sanskritu ga imenujemo tudi Guru. V sončnem sistemu nudi zaščito Zemlji, saj nase potegne vse morda nevarne asteroide in je tako tudi v resnici zaščitnik vsega dobrega.

Pesem Jupitru naj vam pomaga manifestirati vaše sanje.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem