Pomlad je čas prebujanja

Pomlad je čas prebujanja

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Pomladni čas je čas prebujanja in čiščenja, čas novega rojstva in preporoda. Ko gledamo kako zeleni narava, se ustavimo in začutimo vibracijo. Naše srce zaigra v ritmu radosti in ljubezni. Kako pač ne, če pa je ravno zelena barva tista, ki je identična vibracijo srčne čakre.

In trenutno stanje v naravi je res idealno za prebujanje, tudi za našo zavest. Najmočnejša energijska vibracija v telesu je tista, ki jo oddaja naše srce. Le – to je namreč središče naše biti in s srčno energijo, močjo lahko naredimo vse in še več.

Morda čisto nezavedno, ampak prva reakcija je vedno čustvena in izhaja iz srca. Šele nato se vklopi um in poda drugo reakcijo. In prav je tako, vsi naši občutki, slutnje pravzaprav izvirajo ravno od tam, iz srca.
In vsako spomlad nam narava daje spodbudo in priložnost, nudi pomoč, da ponovno aktiviramo energijo srca.

Kaj torej lahko storimo sami? Pravzaprav ne potrebujemo veliko. Le prepustimo se vibraciji zeleneče, prebujajoče se narave. Ta namreč osvobaja telo in duha, naše srce in s tem vse kar smo.

“Pomembno je, da se zavedaš, kaj se dogaja v tebi. To je edina pot do stanja, ki mu rečemo sreča.”
(Fe Pacheco)

ScalarPrana terapevt Sara Lukan

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem