Resnico čutimo kot lahkotnost, laž pa kot težo

foto:Mandi Bel

Dostop v zavedanje (Access Consciousness®) vsebuje veliko praktičnih orodij, ki nam omogočajo živeti bolj zavestno življenje. Bolj zavestno in bolj srečno. Še eno mogočno orodje je tudi, da resnico čutimo kot lahkotnost, laž pa kot težo. To orodje lahko uporabljamo za vse stvari v svojem življenju, povsod tam, kjer smo v dilemi in ko bi radi ugotovili, kaj je naša resnica.

Na primer: če imate pred seboj priložnost za novo službo, lahko zastavite vprašanje »Ali bom zadovoljen s to službo?« ali pa »Kakšno bo moje življenje čez pet let, če sprejmem to službo?« In potem počakate na energetski odgovor, katerega boste začutili v telesu. Če je občutek lahkoten, če začutite lahkotnost, potem je ta služba priložnost, ki jo je potrebno sprejeti. In obratno, če v telesu začutite energijo podobno teži in krčenju, potem iz določenega razloga s to službo ne boste zadovoljni in je za vas mogoče bolje, da je ne sprejmete.

Ali pa če razmišljate o tem, kateri dan oziroma datum je ugoden za organizacijo vaše poroke ali delavnice – zastavite vprašanje »Ali je 23.06.2014 energetsko ugoden za organizacijo moje poroke (delavnice)?« Če je energija, ki jo boste začutili lahkotna, potem je 23.06.2014 pravi datum. Če pa začutite težo, je to znak, da je pametno razmisliti o kakem drugem datumu.

Uporaba tega orodja nam omogoča, da se izognemo težavam. Sledenje lahkotni energiji kot resnici nas vodi v srečnejše življenje. Ali ni lažje enostavno izbirati lahkotnost, kot pa v težavne situacije, ki so posledica naše »napačne« izbire, vnašati lahkotnost oz. reševati jih?!

Kako bi bilo, če bi uporabljali to orodje in začeli izbirati osebe, s katerimi se bomo družili, osebe, ki so do nas nežne in skrbne? Kako bi bilo, če bi vedno izbirali in jedli hrano, ki je lahkotna za nas in naše telo? Brali knjige, poslušali glasbo, ob kateri bi se počutili lahkotno? Kako bi bilo, če bi vedno izbirali tisto, ob čemer čutimo lahkotnost in če bi bilo to orodje naš barometer? Ali ne bi s tem imeli resnično lažje življenje?

Avtor: Ljiljana Udir
www.horus-theta.si

foto: freedigitalphotos.net

O Ljiljana Udir

Sem otrok Vesolja, ki je imel to srečo, da so ga dojile in vzgojile ideje enotnosti, enakosti in pravice vsakega bitja do svobode, miru in ljubezni.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: