Jnana Joga

Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole
OGLAS

Ti štirje sistemi so med seboj notranje povezani in nikakor ne izključujejo eden drugega. Eden od teh je Jnana Joga; poudarek daje znanju; ne kateremukoli znanju, ampak vpogledu v tiste večne zakone, ki se nahajajo pod površjem življenjskih dejstev. Študent mora očistiti in izostriti svoj um, dokler ta ne postane popolno ogledalo za celotni univerzum – vidni in nevidni. Odsevati mora neizkrivljeno resnico celote. Najbolj primerna je za tiste, ki so nagnjeni k znanosti in filozofiji, saj je to joga modrosti preko spoznavanja.

Prispeval: teozofija.info

« Back to Glossary Index
20
JUNIJ
ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
Po in že med celoletnim programom Ključ do duše (5 stopenj) boste postali: Močan kreator svoje resničnosti Izognili se boste pomanjkanju na vseh področjih
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem