3 stvari, ki bi jih moral početi, da bi se moje življenje spremenilo na bolje

3 stvari, ki bi jih moral početi, da bi se moje življenje spremenilo na bolje

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Dr. J. Dispenza priporoča, da spremenimo dnevne navade (ko se zjutraj zbudimo običajno najprej pokukamo v virtualno življe….). Pravi:

1. Pričnite dan s preprostim vprašanjem: »Kakšen je tisti največji ideal, ki želim biti danes?« ali »Katera najboljša verzija sebe želim biti danes?« Telo se bo upiralo in bo govorilo, želim kavico, sem utrujen-a… vendar morami MI reči … : »Telo ti nisi um, jaz sem um v tem trenutku!« »Ti boš sedel tukaj, jaz te bom nahranil, potem boš dobil kavico in boš naredil vse tiste stvari.« »Ampak zdaj je moj čas in ti me boš ubogal. Prav?«

Sedaj telo ni več um, vi ste um. Torej vsakič, ko se zbudite in bo telo zahtevalo svoje, morate to narediti in vsakič, ko boste to naredili, boste zmagovalec in boste spremenili nekatere delce sebe. In to ves čas počnite.

Napišite štiri misli, da ostanete zavestni ves dan (npr. Ne zmorem, preveč težko je!). Štiri misli, ki jih želite spremeniti. Presenečeni boste, ko boste spoznali, katere so te misli in kako nezavedni ste bili preko celega dne, tedna, meseca, leta…. Zapišite, kaj govorite, kako govorite. Zapišite si stvari (misli), ki jih želite spremeniti. Kako reagirate? Se pritožujete, obsojate? Se izgovarjate (izmikate)? Se smilite samemu sebi? (Vse to je žrtev nezavednega.) S kakšnimi čustvi živite? Ali je možno, da živite z občutki krivde, čeprav sploh ne veste, da je to krivda, ampak se pač preprosto počutite tako. Ali pustite, da vam energija pade?

Ko ozavestite ta stanja vašega uma in telesa, jih dobro poglejte in si recite: »To je stari del mene!« In potem si recite: »Katere misli želim zanetiti v svojih možganih in začnite jih prižigati (zanetiti) in jih za-čutite. »Kakšno obnašanje bom izrazil?« Oziroma: »Kako se ne bom ali se ne želim obnašati? Kakšne odločitve bom sprejemal?«  »Danes in vsak dan posebej.« Potrebna je vaja. Potrebno je vaditi celotno zadevo. Začeti je potrebno inštalirati nevrološki hardware v vaših možganih in če ga boste kontinuirano nameščali, bo hardware postal software program in začeli boste misliti na ta način (na način kot ste si zadali, da boste mislili).

In sedaj prihaja najbolj pomemben del: »Ali lahko naučite svoje telo, da za-čuti, kako si želi živeti v prihodnosti?«  »Kako želite, da vaša prihodnost izgleda, še preden se manifestira?«  In ne odnehajte, dokler zares ne čutite tega. Vadite to nekaj dni in potem poglejte ali lahko zdržite v tem stanju. Opazujte, kako se vam nenadoma pričnejo odpirati nova – čudna vrata.

2. Konec dneva, tik preden zaspite si vzemite čas in se zahvalite za svoje življenje in začutite  hvaležnost in resnično naučite svoje telo, kako to hvaležnost začutiti, saj hvaležnost pomeni, da nekaj že imate. Npr.: Če vam jaz dam nekaj vrednega, se boste zahvalili, ker boste tako čutili. Torej, ko prejemate, se zahvalite (ste hvaležni). Hvaležnost je najvišja oblika stanja sprejemanja. In ko ljudje samo sprejmejo, verjamejo in se predajo enakim mislim v njihovem  čustvenem stanju in če ostanejo v stanju hvaležnosti, bo sleherna misel prežela vaše telo in ko rečete: »Sem zdrav. Sem zdrav. Sem zdrav…. Sem premožen. Sem premožen. Sem premožen. …« in je vaše telo programirano na negativnost, vam le to odgovorilo: »Ne, nisi! Misli se bodo ustavile v možganih, v vaši glavi. Torej, ko dvignete svojo zavest, se bo pojavilo okoli 12000 različnih kemičnih reakcij v vašem telesu, ki bo začelo reprogramirati in popravljati vaše telo v stanje hvaležnosti. Obstaja veliko različnih raziskav, ki to dokazujejo (raziskave dr. J.Dispenza). Zgolj 10 minut čutite iz svojega srca. To je vse!

3. Tretja in zelo pomembna stvar je, da si vzamete čas, ne glede na to, kej ste in se usedete, zaprete oči in razširite svoje zavedanje na vesolje, ki vas obdaja in samo zaznavajte in bodite pozorni na to. In vedno bolj se boste tega zavedali. Ko boste širili vaše zavedanje, boste pričeli reducirati vaše stresne hormone in pričeli ustvarjati bolj koherentno valovanje možganov.

Pridobljeno s: https://www.youtube.com/watch?v=wbmDPLqwWqQ

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem