dandelion-843584__340

Trije pomembni elementi Vizualizacij

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Da bo vizualizacije delovala tako kot mora, bodo kot temelj služili trije elementi.

Proces razmišljanja v našem umu ustvarja vtise. Ti vtisi pa se uresničujejo kot dejstva in izkušnje. In za vizualizacijo to velja še toliko bolj, saj se v sami fazi vizualiziranja nahajamo v alfa stanju. Alfa stanje pa pomeni dostop do podzavesti – ta pa se izjemno hitro uči. Nauči se vsega – dobrih in slabih navad. Ne loči med dobrim in slabim, napačnim, pač pa enostavno posrka vse, kar ji je dano.

Torej, ko se lotevam vizualizacije skrbno preučim Kaj je moja želja. To je prvi element. Kaj si resnično želim zase. Naj bo to moja srčna želja.

Naslednji element je Prepričanje, da je to možno. Da je uresničitev možna. Nikoli si ne upam sanjariti, kako bi že naslednji teden gledala Zemljo nekje iz vesolja. To je utopija. Lahko pa je moja resnično srčna želja ta, da bom predavanje izpeljala samozavestno, odločno in jasno.

Zadnji element pa je Sprejemanje: Ali si upam sprejeti uresničeno željo? Morda pa imam zadržke, morda me do potem zagrabil strah, ali pa mi vse skupaj ne bo koristilo. Zadnji element je vreden dobrega razmisleka. Bom sprejela to, kar mi bo dano na podlagi mojih želja?

Torej, glavni elementi vizualizacije so:

1. Želja

2. Prepričanje

3. Sprejemanje.

  • Članki
Moje ime je Alenka Dijak. Diplomiran terapevt Medicinske Hipnoze in članica Društva za Medicinsko Hipnozo. To je tisto, kar me žene naprej; pomagati vsem, ki imajo težave pri premagovanju vsakdanjih aktivnosti, nalog in težav. Svoje znanje Medicinske Hipnoze razširila: Mindfulness coaching in kognitivna vedenjska terapija, ki sta odlična pomočnika pri mojem delu.
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem