Vizija tedna od 21.8. do 27.8.2017

Vizija tedna od 21.8. do 27.8.2017

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Teden bo v znamenju energije DOMA, domačnosti in zelo naklonjen poglabljanju vase v smislu »Kdo sem jaz, v odnosu do družine, tako primarne kot sekundarne (poročeni oz. v razmerjih)?«

Odnos ne predstavlja le klasičnih nedeljskih obiskov, skupnih kosil, ipd., temveč odnos v duhovnem pomenu, predstavlja »občutek«, ki ga gojimo do nekoga, morda tudi ne več živečega člana.

Vizija tedna nas spodbuja k sprejemanju naše primarne družine, saj so nam bili »dodeljeni« po karmi oz. smo si jih izbrali sami, glede na možnost izbire, ki smo jo imeli in glede na naloge, ki smo jih potrebovali osvojiti.

Čiščenje odnosov se prične ravno v obdobju mrkov, naj za vedno mrkne oz. izgine, to kar ni dobro za nas in kar ni v najvišje dobro. Slednje si ponavljamo v kontemplaciji. Ravno tako je fizično čiščenje doma lahko tudi obredna izkušnja in zelo priporočljiv ravno v teh dneh, ko se poletje poslavlja.

Prva polovica tedna je primerna za mirno, umirjeno dejavnost, brez posebnih večjih rizičnih ali konfliktnih razreševanj, primerno pa je analitično, kritično – razsodno načrtovanje in mentalno kreiranje lepše prihodnosti.

Vikend je kot naročen za izlet ob vodi, reki, jezeru. Morda pa bi se le spomnili na ostarelega ali osamljenega sorodnika, starša ali soseda in ga povabili zraven. Z dobrimi deli sejemo semena dobre karme. Tudi lepa beseda, povabilo in organizacija družabnega dogodka je lahko čudovito darilo. Obdarimo sebe in svoje najbližje – ustvarimo toplino domačnosti, kjerkoli s komerkoli, o tem govori vizija tedna.

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem