Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Začetek poletja je priložnost za od-ločitve

foto pexels.com
Spremljaj objave: Helena Cesar
X

Spremljaj objave: Helena Cesar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Mesec Rožnik (čas, ko so vrtnice v razcvetu) nas obdarja z obiljem rastlin in moč sonca je na vrhuncu. To je priložnost, da združimo nasprotja in se od-LOČIMO, kako naprej! Čas poletja je tukaj in z njim Kresna noč s svojimi starodavnimi sporočili.Letos je čas poletnega solsticija zaznamovan še s sončevim mrkom, mlajem, retrogradnim Merkurjem … z negotovimi časi zaradi sprememb (večjega zavedanja po Koronavirusu).Znanstveniki ta čas imenujejo Antropocen, to je geološka doba, kjer smo ljudje postali ključna sila v preoblikovanju narave.Zvečer, ko zaključim dan, se zazrem v nebo. Prve zvezde mi je pokazal stari ata in od takrat me navdušujejo. Preplavi me spokojnost in rada opazujem ta utrip življenja … Na prvi pogled se nam zdi, da zvezde mirujejo, vendar so še kako hitre in oddaljene! Pravzaprav zrem v preteklost in ujamem trenutek tukaj in zdaj. Saj vemo kajne, ko se zazrete v Luno, se zazrete 1 sekundo v preteklost, ko vidite Sonce, našo veličastno zvezdo, zrete v preteklost 8 minut. Vse to, kar vidimo, na neki način je, ne neki drugi pa ni … – lahko je samo vpogled v preteklost, privid … ravno kroženje Zemlje nam kaže popačeno sliko, da se Sonce premika po nebu.

Kaj je torej merilo zdravega razUMa, saj se dojemanje resničnosti kaj hitro popači, sploh če si priredimo resnico!?

Po moje je to notranji ritem, ki je ubran v rahločutni odgovornosti, v plesu z zvezdami in vesoljem v nenehnem gibanju … Gibanje? Naj vam osvetlim nekaj podatkov: Zemlja se vrti okoli svoje osi (465,12 m/s, – to sta dan in noč) in kroži okoli sonca (30,287 km/s leto), tudi Sonce kroži po galaksiji, in naša galaksija Mlečna cesta ravno tako … Planetov v našem osončju in Lune nisem omenjala. Naša galaksija je le ena od množice zvezd, ki jih vidimo na nebu … Neverjeten ples v ubranosti! In to ubranost so v davnih tisočletjih (ravno z opazovanjem sonca) zarisali kot simbol Jin & Jang.Rada poudarjam, kako je pomembno, da naša energija ali elektrika v telesu ves čas kroži, da smo pretočni – tako v prebavi kot v krvnem, limfnem obtoku, kot v svojih mislih, dihu … Tudi zato uživam v svojem delu. Naj bo to izvajanje masaže, vodenje vadbe, tapkanje … Vsi ti pristopi urejajo pretočnost. In ponovno vam priporočam vse to! Poznavanje vsega tega ne pomeni, da sem sama vedno usklajena, poskušam pa biti to, kar sem.
Mogoče te zanima  Zakaj ljudje obsojajo?
Sploh v tem času nas večina teži k ponovnemu zagonu poslovnih dejavnosti, ki nam omogočajo vsakdanji kruh.

Vemo, kje smo, toda mar se res zavedamo svoje veličine?

Res lahko prevzamemo odgovornost (mislim tudi na izkoriščanje narave, do posledičnega izumiranja različnih vrst …). Smo ubrani z življenjem? Včasih želimo nekaj izsiliti, prehiteti, nadzorovati, toda ne gre … Zakonitosti življenja (mislim na temeljne zakone) se ne da preseči, čeprav je naš vpliv zelo velik. O tem se še vedno prepiram z mojstrom Martinom Kojcem, ki govori (tudi) o predaji veliki prasili – hm, morda je to ravno tista sila, ki poganja naše vesolje?!Dobro je, da si vzamemo preDAH in tudi da predamo svojo namero. Včasih moj pristop ni najboljši in vaš odziv mi to pove, kar le pomeni, da ga vedno lahko spremenim … do večje ubranosti.Dih je most, ki povezuje duhovni svet z materialnim. Z dihanjem prenašate svojo duhovno hrano v telesni jaz, ki oskrbuje vašo dušo, um in telo. Globoko dihanje je sorodno počitnicam, zato slednjim drugače pravimo tudi ‘Predah.’ Postanite pozorni na svoje dihanje. – Doreen Virtue, Angelski napotki za vsak danZa premišljevanje ne spreglejte prispevka Nasmehni se svojemu notranjemu soncu >>, kjer so vam na voljo starodavne modrosti s priporočili za več ubranosti v poletnem času in meditacijo.Helena Cesar iz Žarka
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem