Išči
Generic filters

Zdravilna mantra Gaia Vainais

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
V sledečih dnevih je potrebno vzpodbujati energijo Venere, zato vam podarjam Mantro Veneri, da si z njo pomagate klicati Venerino energijo.Planet Venera je zaščitnica ženske energije, predstavlja ljubezen, strast, blagostanje in harmonijo. Energija Venere je prava razvita ženska energija. Ženski pomaga, da se uveljavi kot ženska in da spozna svojo žensko energijo, ter jo tudi živi. To je najdragocenejši atribut nas žensk, saj se s pomočjo Venere resnično lahko sprostimo in smo narejene, odrasle in nepremagljive, ter se v družbi uveljavljamo, kot ženske, ne pa kot ženske, ki oponašamo moške.
Princip Venera je ženska, z vsemi svojimi čutili in erotičnim potencialom.
Ta postavitev, ki bo ob Ščipu, je velik pritisk na žensko energijo, torej energijo Venere – ljubezni, ki je prav tista prvinska sila, ki nam daje strast, da poganjamo stvari naprej in jih materializiramo.Da bomo ohranile našo Venero aktivno in da bodo moški lahko svoje Venere osvobajali teh negativnih vplivov, sem pripravila ikaro Veneri, ki bo prvi iz ciklusa planetarnih ikarov.Ta zdravilna pesem s svojimi Mantrami Veneri okrepi energijo Venere, da se lahko osvobodi izpod primeža Saturna in Plutona.S to Lunino rastjo je pomembno zdraviti Venero, saj brez Venere postane življenje pusto in prazno.Z vami je video z molitvami Veneri, poslušajte in pojte sveti ikaro Veneri, vse do Ščipa in če ga dobro čutite, ga lahko pojete še do mlaja. Tako boste okrepile Venero, moški pa jo boste podprli, da bo lahko zasijala v vsej svoji luči..VAINAIS je v jeziku naših prednikov Venera, danes vam podarjam mantro Veneri v jeziku naših prednikov, da boste lažje peli z mano:– VAI-NAIS – Venera- Mis jandaj sej naj – Ti, ki si Kraljica, svetiš (znotraj mene) Anglo gra kama deva –Prinašaš ljubezen, si boginja Mis jandaj sej naj – Svetiš na nebu (zunaj mene) Soma de gra –Si medicina ljubezniVAI-NAIS Kama kamamam – Si boginja ljubezni Sin kaua bodimduri -Brez tvoje energije spim in nimam razloga, da se prebudim Vai-nais apu lingam ava – Venerina tantrična pozicija je… Ava yoni aba – ……VAI -NAIS sej naj- shine with your light of love Kama kama kamaman – goddess of passion Soma de gra – medicine of love Vai- nais tiha vadaj tai nai – when you are shining, my love is awaken Ekunan vakinava – you teach me how to liveVAI-NAIS Mis jandaj sej naj- you, who are the Queen, shining (inside me) Deva de gra – goddess of love Mis jandaj sej naj- you, who are the Queen, shining (inside me) Deva de gra – goddess of love

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Luč Dhamme: Doživljanje in zavest

Luč Dhamme: Doživljanje in zavest

Luč Dhamme: Kako biti budist

Luč Dhamme: Kako biti budist

Luč Dhamme: Pravilna pozornost

Luč Dhamme: Pravilna pozornost

Luč Dhamme: Pozornost za srečnejše srce

Luč Dhamme: Pozornost za srečnejše srce

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem