Išči
Generic filters
angel-2745072_1920-470fd26f

Ženski aspekti Nadangelov – kdo so in kako se z njimi povezati?

Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast
X

Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Trenutno se na Zemlji intenzivno dogaja tudi prebujanje in dvigovanje ženske energije. Kajti za prehod v višje energijske ravni, je potrebno uravnovesiti žensko in moško energijo, na planetu in v sebi.Dolgo časa je imela na Zemlji dominanco moška energija. Z njo smo prišli do točke destrukcije. Kar vidimo, je posledica prevlade moške energije. Lahko bi rekli, da nam v teh zadnjih vdihih in izdihih, zdaj lahko pomaga ženska energija. Povezovanje, sodelovanje, intuicija, nežnost, milina, brezpogojna ljubezen… delovanje iz srca. Morda je to trenutno celo edini izhod za človeštvo.Ženska energija je bila dolgo časa zatirana. Razlog so verjetno prav neverjetne mistične moči ženske energije, ki je v svojem bistvu neukrotljiva. Ženske energije ne gre spraviti v okvirčke. Je kot voda, ki pronica vsepovsod, če je potrebno. Ženska energija je kreacija, je novo življenje.Ženska gre najbolj proti svoji poti in svoji esenci, sebi, ko se postavlja v moške vloge, moško energijo.

ŽENSKI ASPEKTI NADANGELOV IN DVIG ŽENSKE ENERGIJE

Kot imamo ljudje v sebi moški in ženski aspekt, tako ima tudi vsak Nadangel svoj moški in ženski aspekt in, ko je potrebno delujeta v paru ali posamezno. Vsak nadangel ima, torej, svoj t.i. drugi plamen, skupaj tvorita “twin flame”.Ker je bila Zemlja mnogo let moško orientiran planet, kjer je bila več ali manj dominantna moška energija, smo se večinoma povezovali z moškimi aspekti Nadangelov: Nadangelom Mihaelom, Nadangelom Gabrielom, Nadangelom Urielom, Nadangelom Chamuelom, Nadangelom Rafaelom, Nadangelom Jofielom, Nadangelom Mataronom, Nadangelom Zadkielom in še mnogimi drugimi.Ker pa se je začel proces vračanja in ponovnega prebujanja ženske Božanske energije na planet in intenzivno uravnovešanje ženske in moške energije, postajajo vse bolj dostopne tudi ženske energije (aspekti) omenjenih Nadangelov. Prebujajo neverjetno nežnost, čisto milino in prinašajo žensko modrost in mehkobo, kar planet Zemlja trenutno zelo močno potrebuje. Nadangelice se globoko dotaknejo naših src in, če ste pripravljeni aktivirajo čisto žensko esenco v vas.Povezovanje, sodelovanje, milina, toplina, sprejemanje, brezpogojna ljubezen …

ŽENSKI ASPEKTI NADANGELOV SO (KER V PREVODU V SLOVENSKI JEZIK NJIHOVA IMENA NE OBDRŽIJO PRAVEGA POMENA, BOM IMENA OBDRŽALA V ANGLEŠKEM JEZIKU):

Nadangel Sandalphon – ženski aspekt Univerzalni angel Raqiel (čakra zemeljska zvezda)Nadangel Gabriel –  ženski aspekt Hope (Upanje) (korenska, sakralna in popkovna čakra)Nadangel Uriel – ženski aspekt Aurora (solarni pleksus)Nadangel Chamuel – ženski aspekt Charity (Dobrodelnost) (srčna čakra)Nadangel Mihael – ženski aspekt Faith (Vera) (grlena čakra)Nadangel Rafael – ženski aspekt Universalni angel Mary (lahko tudi Marija) (tretje oko)Nadangel Jophiel – ženski aspekt Christine (kronska čakra)Nadangel Christiel – ženski aspekt Mallory (kavzalna čakra)Nadangel Zadkiel – ženski aspekt Lady Amethyst (čakra dušna zvezda)Nadangel Mariel – ženski aspekt Lavander (čakra dušna zvezda)Nadangel Metatron – ženski aspekt Seraphin Seraphina (zvezdna vrata)Ženski aspekti nadangelov nam skozi povezovanje in prebujenje pokažejo, kaj je pravzaprav resnična čista ženska energija, kako deluje, kako ustvarja, kakšno moč ima pravzaprav. Lady nadangelice nam pokažejo, kako to energijo prizemljimo tukaj in zdaj, na Zemlji ter jo uravnovesimo skupaj z moško.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kdo je Nadangel Metatron? Kako vam lahko pomaga?

Kdo je Nadangel Metatron? Kako vam lahko pomaga?

Kdo so angeli okoli vas?

Kdo so angeli okoli vas?

Iščeš čudež? Čudež, to si ti! Je pisalo ob poti, kjer sem hodila in iskala ...

Iščeš čudež? Čudež, to si ti! Je pisalo ob poti, kjer sem hodila in iskala …

Povej mi kaj razmišljaš, pa ti povem kaj kreiraš

Povej mi kaj razmišljaš, pa ti povem kaj kreiraš

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem