26. karmični cikel od 12.9. do 22.9.2020: Inteligenca, poštenost in samozavest

26. karmični cikel od 12.9. do 22.9.2020: Inteligenca, poštenost in samozavest

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Vstopili smo v 26 cikel, kjer bo v ospredju:

Inteligenca, poštenost, samozavest.

Konflikt nastane med hitrimi razumskimi reakcijami in lagodnim čutnim predajanjem.

POZITIVNA POLARITETA

To je čas za slavo, ki je rezultat inteligence in modrosti. Modrost definiram kot skupek izkušenj in znanja iz tega in prejšnjih inkarnacij. To je čas za »brihtne glave«, za briljantne mentalne zamisli. Karmični cikel nas podpira pri logičnem delovanju. To, kar mislimo, govorimo in delamo je v harmoniji. (Misliti in se sestajati z ljubimcem, ter prenašati slab odnos z zakoncem zagotovo to ni.) Pamet v roke in ven iz lagodne cone udobja, v nov začetek.

Mnogi ekstrovertirani posamezniki žanjejo te dni uspeh. To je čas žetve vsega, kar smo nekoč posadili. Objektivno mišljenje, dobre delovne navade, sposobnost zaključevanja in praktična izvedba; od ideje, do realizacije. Imeti svojo »zdravo teorijo« o življenjskih namerah in zastavljenih ciljih, je izjemnega pomena. Čim več bistrih idej in zamisli vpeljite v praktično, življenjsko izkušnjo. Pomembna nam je varnost v odnosih; pomembno je, da v odnosih vladajo zaupanje, spoštovanje, medsebojna pomoč in da vemo, komu pripadamo.

Če spoštujete dobre, tradicionalne vrednote (kot na so: zakonska zvestoba, pomoč starejšim, sočutje in empatija do otrok in nemočnih) in tudi delujete v skladu z njimi, potem ste na pozitivni polariteti.

NEGATIVNA POLARITETA

Ste se že srečali s človekom, za katerega bi lahko trdili, da ima »dva obraza«? V moji stroki to pogosto imenujem »dušna spremenljivost«. Efekt, ki v eni inkarnaciji zajema dve ali več duš. Torej več duš v enem in istem telesu, vedno delujete različno – vsaka po svoje. Če kdo tako hitro menja razpoloženje, kot bi gramofonsko ploščo obrnil, potem je verjetnost za ta efekt velika. Sicer naj vas potolažim, da je takih primerov bolj malo, vendar so. V tem času, bo mnogim ravno ta efekt prekrižal plane.

Druge bolj splošne značilnosti tega negativnega pola so: imeti samo eden cilj in to finančno materialni, ki bi zagotavljal varnost in položaj. Namesto senzibilnega posameznika srečamo preobčutljivega in razdražljivega človeka, ki v svoji nesreči razorje še srečo drugim.

Zmanjšana vitalnost in pomanjkljiva aktivnost, pa najsi bo to umska ali fizična, so dodatni simptomi tega negativnega pola. Nesreče in bolezni se »rade lepijo« na take posameznike. Če ste večni pesimist in živite v strahu, da ne bi izgubili, kar imate, potem je zrak element, ki vam bo koristil v teh dneh. Priporoča se enakomerno predihavanje v meditaciji in kontemplaciji.

RAVNOVESJE26. karmični cikel od 12.9. do 22.9.2020: Inteligenca, poštenost in samozavest 7

Za ravnovesje poskrbimo z jasnimi mislimi. Fokusirani bodite na prioritete in delujte po načelu pomembnejših stvari na seznamu. Za čisto glavo poskrbite z dihalnimi vajami. Priporočljiva je fizična aktivnost, predvsem aerobne vaje, gibalna meditacija s poudarkom na enakomernem dihanju, ter energijske in jogijske vaje, skratka vse, kar daje poudarek na dihanju.

To je čas za študij, za mislece, pisatelje, novinarje, tudi nepremičninske posrednike, trgovce… Izboljšajmo se na intelektualnim, komunikacijskem nivoju.

Tudi čustvene zaplete rešujmo z glavo – po zdravi presoji. Ne bodite pretirano izolirani od drugih in nikar ne imejmo samo en cilj in to slava, uspeh za vsako ceno. Ne bodite pretirano zahtevni.

Naredite ali pa vsaj načrtujte nekaj, kar bi vam prineslo več varnosti v prihodnje, morda nekaj, kar bi imelo trajno vrednost, tudi za prihodnje generacije.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Kakšno tradicijo ali kakšne vrednote spoštujete ali v njih dvomite?
Katere nove vrednote bi opisali kot prioritetne?
Kakšen položaj ali status vam pripada v vaši družini?
Kakšno družinsko situacijo rešujete?
Kupujete ali prodajate nepremičnino?
Kaj vas motivira pri tem, da se obnašate spoštljivo do družinskega člana, ki mu ne zaupate?
Ali vas namerava nekdo razdediniti ali si prilastiti vaše premoženje?
Ali se vaša družinska idila ruši?
Kako bi lahko naredili več reda v vaši skupnosti?
Ali je denar sredstvo manipulacije (ste zmanipulirali ali vi manipulirate)?
Kdo bi vam lahko bil v pomoč pri novem začetku v življenju ali na poslovni poti?
Ali sprejemate ali zavračate dogovorjeno zakonsko zvezo?
Se hočete osvoboditi pričakovanj drugih?
Ali se izmikate plačevanju davkov ali drugih dolžnosti npr. preživnino za otroke?
Ali zaradi zrelosti bolj cenite ter sprejemate svojo družino?
Ali skrbite za bolehnega ali osamljenega družinskega člana?
Ali trpite v zakonskem razmerju, ki je mrtvo, nefunkcionalno in izčrpajoče?
Kaj bi lahko naredili za boljšo prihodnost (za svoje potomce ali) za svojo čustveno in materialno varnost?

KARMIČNA LEKCIJA

Slava, zmaga in trajna vrednost.

Uživanje v udobju minulega dela. Pobiramo sadove – svoje, pa tudi sadove naših prednikov. Najsi bojo to materialne vrednosti, kot je na primer podedovana nepremičnina ali pa znanje obrtne dejavnosti, ki ste jo nasledili po vašem staršu. Morda pa je vaša genetska karma v smislu inteligence in v tem času dosežete nekakšen uspeh na intelektualnem nivoju. Kar, koli se vam dogaja, tokrat je pomembno, da resnično pametno presodite in si ne delate utvar, češ, bo že kako. Sedaj je cikel zaključen.

Če s ponosom opazujete nekaj, kar ste ustvarili in če to nekaj imam trajno vrednost, morda tudi za vaše otroke naslednike, potem to proslavite. Ko se povzpnemo na visoko goro, se tam za nekaj časa ustavimo… si naberemo novih moči, uživamo v občudovanju pokrajine… Če vas pogled na to, kar imate v svoji bližini ne navdihuje s ponosom, če ste v vlogi žrtve, če niste zadovoljni…, potem veselo zavihajte rokave in vedite, da se vsak začetek najprej začne v glavi – v ideji. Planirajte in razmišljajte konstruktivno, po svojih zmožnostih in v sodelovanju s podpornimi ljudmi.

To je čas, ko se pokažejo rezultati vloženih naporov pri vsem, kar ima trajno vrednost (kot npr. nova hiša, knjiga ali pa otroci), vse, kar nas bo preživelo.

Z ljubeznijo za vas
Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige 36 KARMIČNIH CIKLOV

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem