Išči
Generic filters
astro

Astrološka napoved 30.11.2018 – Zadnji Lunin krajec

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Luna v devici bo dosegla zadnji Lunin krajec, danes je bila v opoziciji z Marsom in prihaja v opozicijo, z Neptunom. Izjemno težavno dopoldne predvsem na področju vašega dela ali kariere lahko pride do napačnih predstav. Nekdo vas lahko okrivi za nekaj, kar sploh ni bila vaša napaka ali to storite vi komu drugemu.Nejasne energije bodo prisotne, ne priporočam nobenih pomembnih korakov. Še jutri imamo opozicijo, med Venero in Uranom, ta opozicija bo prinesla vpogled v prihodnost, kaj si želite in česa ne bi radi doživeli. Naj vas videnje pripelje do harmonije.Uživajte v lepih dnevih, v dobrem počutju in veselih trenutkih. Le danes in jutri, skratka okoli zadnjega Luninega krajeca, bo precej dinamičena energija, na čustvenem področju se boste na novo prebudili, ravnali boste drugače, kot običajno in boste zato naredili en korak naprej, v osebnem življenju, ki pa se bodo pokazal šele z novo Lunino rastjo, po 7.12..Retrogradni Merkur pa nam namreč še ne dopušča novih korakov, lahko le popravljamo stvari za nazaj.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu - Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu – Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem