astro

Astrološka napoved, 6.4.2018

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Jutri bo Venera v trigonu s Saturnom, bodite pozorni in pazljivo prisluhnite. Slišali boste pomembne informacije in dan tudi lahko prinese pomembno srečanje.

V nedeljo bo zadnji Lunin krajec in komaj čakamo, da se prizemlji-jo vse stvari, ki smo jih ustvarjali v zimskem obdobju, saj bo po mlaju in Merkurjevem obratu astrološko vesolje prineslo nove energije v naše življenje.

Pa vendarle, Merkurjeva pot v retrogradnem gibanju sploh ni tako nedolžna, saj bodo prav v naslednjem tednu, na družbenem področju še ves teden trajali težavni aspekti, ki bodo ustvarjali spletke, manipulirali z javnostjo in napetosti se bodo stopnjevale, praktično vse do Merkurjevega obrata, v direktno gibanje.
Predvsem se bo to poznalo v globalnih vplivih, v visoki politiki velikih in močnih držav. Aspekti, ki se bodo dovršili v naslednjem tednu, ne bodo zgolj trenutni, ampak bo njihov učinek močno posredoval v razvoj nadaljnjih dogodkov.

Luna v strelcu bo danes nadaljevala s svojo svetlo potjo, čeprav padajoča, se bodo stvari lepo izpeljevale in predvsem si ne zadajte preveč dela ali preobsežnih nalog, živite počasi in celotno vesolje vam bo v podporo. Pomembnejše zadeve opravite do 15. ure, potem bo Luna v praznem teku in zvečer bo vstopila v kozoroga. Konkretno delo, konkretni pogovori in načrti, odličen večer za družinsko načrtovanje, želja, potreb in zmožnosti.

Vilinska misel: “Ostanite zbrani”!

Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem