Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Astrološka napoved – Poletni ščip 28.6.2018

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Močan poletni Ščip je pred vrati.

Rakov Ščip bo o tvoril čudovit poletni čas, ki bo poln doživetij, ljubezni in občutenja življenja. Marsikomu bo to poletje zaznamovalo prihodnje dni, Sonce v opoziciji s Saturnom in v vstopu skozi poletni solsticij (21.6.2018) obeta zrelost, modrost in spoznavanje resničnega pomena življenja. Obeta pa tudi hladne dni, prav okoli Ščipa.Čeprav se Saturna vsi bojimo, saj predstavlja hladno smrt in transformacijo, se ga po drugi strani prav tako lahko veselimo, kajti on je modri učitelj, prinaša hvaležnost, zato kar smo, zato, da se zavedamo.Saturn je planet duhovnosti in v tem poletju, ko Uran začenja hoditi skozi znamenje bika, se bo prav ta Saturnova modrost morala poznati, v konkretnem in fizičnem svetu. Pomeni ekološko prebujanje, stop plastiki in vsem materialom, ki zastrupljajo Zemljo in vse, kar je na njem, vključno z nami in kot je že poletni ingres pokazal, nas čaka precej zanimivo obdobje, skozi katerega bomo izstopili bolj zreli, modri in srečnejši, če bomo le spoznali lekcijo o resnični vrednosti našega življenja in ljubezni, ki jo imamo.Teden bo razburljiv, prinašal bo nove energije, kot vulkan bo kaotično izvrgel vedno znova in znova vse, kar je mogočega. Toda, proti koncu tedna, se bo iz vseh teh energij oblikovala tista prava ideja ali konkretno dejanje, na katerega se pripravljamo že dlje časa. Kot bi se na prvi pogled zdelo, nam bo v začetku tedna vesolje tuje in prepričani bomo, da se je vse zarotilo proti nam, se nam bodo proti koncu tedna obzorja razsvetlila in vse se bo lepo zložilo skupaj, povezalo v smiselno celoto.Vzemite si dovolj časa, za svoje bližnje, za ljubezen in svetite z lučjo sreče in optimizma. Življenje je dragocenost, za katero skrbimo vsak na svoj način in v tem tednu, se bomo s pomočjo enkratnih astroloških konstelacij, prav tega lahko dobro zavedli.Ob Ščipu, 28.6., bo Luna v konjunkciji s Saturnom in v sekstilu z Jupitrom. Sekstili prinašajo vedno dobre novice, sploh, če je sekstil z Jupitrom, zato se bo po razburljivem tednu razvil lep dan, na pot vam bodo prišle dobre priložnosti, ki jih nikar ne zamudite, te priložnosti so lahko vabilo za sodelovanje, sklepanje partnerstev z tujino, potovanje, sodelovanje s tujino in podobno. Priporočam, da se v vsakem primeru pozitivno odzovete in ne zamudite zanimivih priložnosti. Na družbeni ravni bo dogajanje prav tako razburljivo, veliko trenj v Evropi, se bo nadaljevalo, tudi pri nas se v glavah in srcih izvoljenih politikov ne bo našlo dovolj poguma in moči, za kakšen pameten korak naprej. Toda ne glede na to, je vsak sam pri sebi ves svet in celotno vesolje in razvoj, ter zdravljenje samega sebe in prednikov, je razvoj in zdravljenje celotnega sveta.V svoji prehrani, vsaj v poletnem času, izključite meso in ga nadomestite s stročnicami, tako boste podarili svetlobo in srečo življenju samemu.

Ponedeljek, 25.6.

Luna bo zjutraj vstopila v optimističnega strelca, zanimali nas bodo načrti, kam odpotovati v poletnih dneh, vleklo nas bo v daljne kraje. Dan praznika bo sicer lep, vendar bo Venera v kvadratu z Jupitrom, aspekt govori prav o tem, da se ob dnevu državnosti prav nihče ne bo počutil preveč optimistično.

Torek, 26.6.

Rastoča Luna v strelcu bo do 10.50. ure v trigonu z Venero. Dopoldanski čas bo optimističen, popoldan pa bo v zraku bolj kaotična energija. Pozabljivi bomo, težko se bomo koncentrirali. Zvečer se pojavijo blokade, ki nam lahko prekrižajo načrte. Danes Mars začenja svojo navidezno pot nazaj, težje bomo reagirali v pravem času.

Sreda, 27.6.

Danes bo ves dan Sonce v opoziciji s Saturnom. To je težaven aspekt, ki blokira vse, kar si zamislimo in nas prisili, da se soočimo s samim sabo, brez materialnih dobrin, ki nas obdajajo. Pozno popoldan in zvečer bo Luna vstopila v kozoroga in se srečala v trigonu z Uranom, skristalizirala se bo pot in naše počutje se bo izboljšalo.

Četrtek, 28.6.Ščip, ob 6.52.uri

Ob Ščipu, 28.6., bo Luna v konjunkciji s Saturnom in v sekstilu z Jupitrom. Sekstili prinašajo vedno dobre novice, sploh, če je sekstil z Jupitrom. Ščip bo prinesel neko pristno energijo medsebojne povezanosti, vsak bo našel svojo energijo sproščenosti, igrivosti. Ščip vam bo pomagal opustiti težo, ki jo nosite, namreč starost je zgolj vzorec, ki se krepi z resnostjo, v katero se ovijemo.

Petek, 29.6.

Danes bo Merkur vstopil v leva, včerajšnji Ščip je spremenil energije, zelo veliko bo dogajanja, popolnoma nove priložnosti, nove poti, novi ljudje. Vsak trenutek bo zanimiv, saj vam bo pomagal, da izrazite tisto, kar ste doslej skrivoma želeli pokazati, pa si niste upali.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Referendum za pitno vodo

Referendum za pitno vodo

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem