Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 11.1.2017

Jutri se bo na nebu dogodil močan Ščip, dnevi okoli Ščipa so bili izjemno mrzli, zaradi konjunkcije Plutona in Sonca, hladno obdobje se bo še nekaj časa nadaljevalo in proti zadnjemu krajcu, naj bi dobili tudi pošiljko snega.

Redkokdaj prihaja čas, ko so vsi planeti na nebu v svojem direktnem gibanju, to je prav zdaj, v tem obdobju, vse do 6.2., ko se bo Jupiter obrnil v navidezno gibanje nazaj. Skratka poti so izjemno odprte čas je primeren, da začnete nekaj novega.

Danes Luna potuje skozi čustvenega raka, v trigonu z Venero in Neptunom, najboljši dan tega meseca. Mars je sicer v sekstilu s Plutonom, kar vedno prinese tudi določene napetosti, sicer pa je dan primeren za vse podvige, astrološko vesolje je odprto, smo dan pred Ščipom, vsi planeti so v direktnem gibanju. Danes je pomembno predvsem, da si vzamete čas za ljubezen in družino.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !