Astrološka napoved za 11.1.2017

Jutri se bo na nebu dogodil močan Ščip, dnevi okoli Ščipa so bili izjemno mrzli, zaradi konjunkcije Plutona in Sonca, hladno obdobje se bo še nekaj časa nadaljevalo in proti zadnjemu krajcu, naj bi dobili tudi pošiljko snega.

Redkokdaj prihaja čas, ko so vsi planeti na nebu v svojem direktnem gibanju, to je prav zdaj, v tem obdobju, vse do 6.2., ko se bo Jupiter obrnil v navidezno gibanje nazaj. Skratka poti so izjemno odprte čas je primeren, da začnete nekaj novega.

Danes Luna potuje skozi čustvenega raka, v trigonu z Venero in Neptunom, najboljši dan tega meseca. Mars je sicer v sekstilu s Plutonom, kar vedno prinese tudi določene napetosti, sicer pa je dan primeren za vse podvige, astrološko vesolje je odprto, smo dan pred Ščipom, vsi planeti so v direktnem gibanju. Danes je pomembno predvsem, da si vzamete čas za ljubezen in družino.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here