astro

Astrološka napoved za 13.4.2017

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Sonce v ovnu se približuje Uranu, jutri dopoldan bosta v konjunkciji.

Aspekt je močan, prinaša nenadne spremembe, še posebno v tistem sektorju, kjer se vam dogodi tranzitni vpliv konjunkcije, se aktivira energija Urana, ki ponazarja vibracijo nove dobe.

Vse do mlaja vas bo konjunkcija učila, kakšna je vaša nova pot, torej kaj opustiti in v katero smer naj bi hodili. Odpira se idealnih štirinajst dni, za to, da se poglobite vase in se začnete poslavljati, od določenih opravil ali navad, ki ste jih uporabljali in vas nekako bremenijo, pri vašem nadalnem duhovnem in osebnostnem razvoju…

Sonce v konjunkciji z Uranom, je spet družbeni vpliv, toda tokrat bolj pozitiven, prinaša spremembe, odkritja, stavke, nenadne vremenske neprilike… Sicer pa pustimo se presenetiti.

Četrtek, 13.4.

Danes je Luna v škorpijonu v sekstilu s Plutonom, močan aspekt, opozarja na družbena dogajanja, a vendar tokrat se bodo iskale rešitve za umiritev težkih in kriznih razmer. V popoldanskem in večernem času bodo spet vladale težje družbene energije. Še malo in se Venera obrne v direktno gibanje, ter vam da krila, da vas z ljubeznijo popelje na povsem novo pot… če ste v tem času pozdravili svoja čustva, seveda.

V.M.”Še vedno je vse v redu. Prisluhnite želji drugega”

Op. uredništva: Konjúnkcija ali prehòd v astronomiji označuje pojav, ko imata dve nebesni telesi približno enako lego, običajno gledano z Zemlje.

Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem