Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 13.4.2017

Sonce v ovnu se približuje Uranu, jutri dopoldan bosta v konjunkciji.

Aspekt je močan, prinaša nenadne spremembe, še posebno v tistem sektorju, kjer se vam dogodi tranzitni vpliv konjunkcije, se aktivira energija Urana, ki ponazarja vibracijo nove dobe.

Vse do mlaja vas bo konjunkcija učila, kakšna je vaša nova pot, torej kaj opustiti in v katero smer naj bi hodili. Odpira se idealnih štirinajst dni, za to, da se poglobite vase in se začnete poslavljati, od določenih opravil ali navad, ki ste jih uporabljali in vas nekako bremenijo, pri vašem nadalnem duhovnem in osebnostnem razvoju…

Sonce v konjunkciji z Uranom, je spet družbeni vpliv, toda tokrat bolj pozitiven, prinaša spremembe, odkritja, stavke, nenadne vremenske neprilike… Sicer pa pustimo se presenetiti.

Četrtek, 13.4.

Danes je Luna v škorpijonu v sekstilu s Plutonom, močan aspekt, opozarja na družbena dogajanja, a vendar tokrat se bodo iskale rešitve za umiritev težkih in kriznih razmer. V popoldanskem in večernem času bodo spet vladale težje družbene energije. Še malo in se Venera obrne v direktno gibanje, ter vam da krila, da vas z ljubeznijo popelje na povsem novo pot… če ste v tem času pozdravili svoja čustva, seveda.

V.M.”Še vedno je vse v redu. Prisluhnite želji drugega”

Op. uredništva: Konjúnkcija ali prehòd v astronomiji označuje pojav, ko imata dve nebesni telesi približno enako lego, običajno gledano z Zemlje.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !