Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 16.12.2016

V tednu pred nami, nas čaka kar nekaj pomembnih kozmoloških dogodkov.

Padajoča Luna oddaja energijo realizacije, še vedno smo v obdobju direktnega Merkurja, do 19.12. lahko še zaključujemo pomembne zadeve.  Od 19.12.2016 do 8.1.2017, pa bomo v obdobju retrogradnega Merkurja urejali stvari za nazaj, pospravljali, popravljali stare napake ali ponovno oživljali projekte, ki smo jih v prejšnjem obdobju zapustili.

Petek, 16.12.
Luna je dopoldan v praznem teku, danes storilnost ne bo ravno v ospredju, Luna ob 14.15 uri vstopi v leva in začne se petkovo popoldne, v katerem boste zaužili polno veselja, izjemno dobra energija bo za druženje in ustvarjanje prijetne komunikacije. Ščip je prinesel pozitivne spremembe, znašli se bomo sredi pomembnega dogajanja in končno se bo daljša zgodba začela sestavljati. Spoznali bomo, da je vse skupaj smiselno in vstopili v novo leto z več optimizma. Novo leto bo vsekakor prineslo pozitivne spremembe.

V.M. “Včasih je za nasprotovanje pomemben pogum, vendar nikoli nasilje”…

  • Članki

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !