Astrološka napoved za 16.12.2016

foto:tumblr.com

V tednu pred nami, nas čaka kar nekaj pomembnih kozmoloških dogodkov.

Padajoča Luna oddaja energijo realizacije, še vedno smo v obdobju direktnega Merkurja, do 19.12. lahko še zaključujemo pomembne zadeve.  Od 19.12.2016 do 8.1.2017, pa bomo v obdobju retrogradnega Merkurja urejali stvari za nazaj, pospravljali, popravljali stare napake ali ponovno oživljali projekte, ki smo jih v prejšnjem obdobju zapustili.

Petek, 16.12.
Luna je dopoldan v praznem teku, danes storilnost ne bo ravno v ospredju, Luna ob 14.15 uri vstopi v leva in začne se petkovo popoldne, v katerem boste zaužili polno veselja, izjemno dobra energija bo za druženje in ustvarjanje prijetne komunikacije. Ščip je prinesel pozitivne spremembe, znašli se bomo sredi pomembnega dogajanja in končno se bo daljša zgodba začela sestavljati. Spoznali bomo, da je vse skupaj smiselno in vstopili v novo leto z več optimizma. Novo leto bo vsekakor prineslo pozitivne spremembe.

V.M. “Včasih je za nasprotovanje pomemben pogum, vendar nikoli nasilje”…

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here