Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 18.4.2017

Jutri, ob zadnjem Luninem krajcu, bo Sonce vstopilo v bika.

Venera, vladarica bika že nekaj dni potuje v direktno gibanje, kmalu se bo pojavila kot jutranjka, zvezda Danica in bo zbujala ljubezen, ter nas dvigovala v samozavesti, dobrem počutju, radosti in druženju.

Venera je izjemno pomemben planet, saj je odgovorna za ustvarjanje medsebojnih odnosov, skrbi za dobro samopodobo in nam kaže pravo pot, sveže jutro, ki ga obsije zvezda Danica je dobra popotnica za ves dan, kadar Venera vstaja na jutranjem nebu, nam sveti ves svetli del dneva, saj potuje po dnevni strani neba, v družbi s Soncem in Merkurjem, ki bosta v četrtek Kazimi. Nekaj pomembnega lahko ozavestimo za nazaj, kar lahko v mesecu maju, ko se Merkur obrne v direktno gibanje, tudi popravimo. Upam, da bo tako tudi na družbenem področju, kajti ob zadnjem Ščip v ovnu so zavladale precej neugodne družbene razmere…

Torek, 18.4.

Luna v delavnem kozorogu v kvadratu z Jupitrom, bo od vas zahtevala veliko predanosti in natančnega dela. Skrbno preglejte vse birokratske zadeve, saj je sedaj še čas, da popravite stvari za nazaj, oziroma se pritožite, če so vam bile kratene pravice. Družbene energije bodo še vedno nekoliko napete, toda čas je prišel. Za pomembne korake, na osebni in tudi družbeni ravni.

V.M. “Skok v nebo zahteva čvrst temelj”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !