Astrološka napoved za 2.12.201

Prihajajoči dnevi bodo izpolnjeni z dogodki, obiskovanji in druženji. Vsakdo bo želel posvetiti nekaj svojega časa dragoceni stvari, ki jo ima najraje. Ker je to najverjetneje nekaj povsem drugega, kot je vaša služba, se boste morali tudi čemu odpovedati, da boste prav tako izpeljali vse stvari, ki jih morate.

Do Merkurjevega obrata so vendarle delavni dnevi, ki jih nikakor ne gre zamuditi. Nekateri srečneži se vendarle preživljate natančno s tistim, kar je vaša življenjska naloga in to tudi najraje delate, vam bo precej lažje, saj vam delo predstavlja tudi hobi. Ob koncu tedna pa se vendarle spomnite tudi na druženje in družino.

Petek, 2.12.
Danes bo intenziven, delovni dan z Luno v kozorogu, ki se sreča s Plutonom in naredi veliko preobratov. Ves dan bomo še čutili Mars v trigonu z Jupitrom, končno se boste bolj sproščeno zazrli v svet in se začeli zavedati, da ste dobri in lepi takšni, kot ste.

V.M.”Počutje je preveč varljivo, da bi mu verjeli”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here