Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 2.12.201

Prihajajoči dnevi bodo izpolnjeni z dogodki, obiskovanji in druženji. Vsakdo bo želel posvetiti nekaj svojega časa dragoceni stvari, ki jo ima najraje. Ker je to najverjetneje nekaj povsem drugega, kot je vaša služba, se boste morali tudi čemu odpovedati, da boste prav tako izpeljali vse stvari, ki jih morate.

Do Merkurjevega obrata so vendarle delavni dnevi, ki jih nikakor ne gre zamuditi. Nekateri srečneži se vendarle preživljate natančno s tistim, kar je vaša življenjska naloga in to tudi najraje delate, vam bo precej lažje, saj vam delo predstavlja tudi hobi. Ob koncu tedna pa se vendarle spomnite tudi na druženje in družino.

Petek, 2.12.
Danes bo intenziven, delovni dan z Luno v kozorogu, ki se sreča s Plutonom in naredi veliko preobratov. Ves dan bomo še čutili Mars v trigonu z Jupitrom, končno se boste bolj sproščeno zazrli v svet in se začeli zavedati, da ste dobri in lepi takšni, kot ste.

V.M.”Počutje je preveč varljivo, da bi mu verjeli”

  • Članki

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !