Brezplačna on-line delavnica: Prava vibracija pravo mesto najde

foto:tevenaitchison.co.uk

Vse je vibracija!

Postavi vibracijo na svoje mesto !

Pravzaprav, življenje MANIFESTIRA NAŠO VIBRACIJO.

Vibracija se znotraj nas postavlja na pravo mesto. Mi postajamo mi.

Dovolite, da vzamem za primer indijansko obredno potilnico. Sestavljena je iz 4 krogov kot rečemo. Število 4 je sveto število za Indijance.

Prvi krog je namenjen vsemu živemu, kar nas obdaja.

Indijanci razumejo ‘Unity consciousness’, torej Enost – MiTaKuye oYaSin = vsi smo eno, vsi smo povezani.

Drugi krog je namenjen vsem ljudem sveta, ne le našim krvnim sorodnikom.

Tretji in najdaljši je namenjen notranjim spremembam, imenujejo ga ”trpljenje”, kar pa njim pomeni soočanje z Resnico, z bolečino, z izzivi – v nasprotju z iskanjem hitrih rešitev in izgovorov. Seveda je to lahko boleče, zato tako imenovanje. V tem krogu molimo za duše v svetu spiritov, za zavedene – torej tiste, ki so izgubili pot in se počutijo izgubljene (na fizični ravni) in tiste, ki iščejo svoj mir na ravni duše, in potrebujejo pomoč pri prehodu.

Četrti in zadnji krog se imenuje ‘krog povrnitve’ in je namenjen nam osebno. Simbolizira postavitev vibracije na pravilno, oziroma njej namenjeno mesto.

Zavedajmo pa se še nečesa – naša vibracija vedno deluje. In število 8 se odziva na vibracijo, ne na to kar mi mislimo, da smo.

Če se vam nič posebnega ne dogaja v tem intenzivnem času sprememb, obstaja možnost, da ne živite v stiku s seboj in Vesoljem. Nobene potrebe ni po obsojanju ali pretiranih pričakovanjih; dan naj bo namenjen prejemanju blagoslovov in sebi. Če bomo pričakovali glavni zadetek na loteriji, bomo verjetno razočarani. Naša duša je tista, ki uživa v posebni energiji vesolja in naši duši je vseeno za stanje na našem bančnem računu.

Izkoristite dan, da bi opazovali kaj čutite; kako se počutite. Vprašajte se česa si želite, na kakšen način želite to prejeti (denar lahko zaslužimo na pošten način ali pa z goljufijo; še vedno se mu reče denar, ampak naša vest je pa v različnih stanjih, kajne?)

Pomembni ste.

Enakovredni smo si med seboj.

Naj bo zdaj čas za Vaše najbolj posebne in fantastične vibracije. Veste zakaj?
Ker ste UNIKAT!
Ste posebni in fenomenalni!

PRENESI on-line delavnico: TUKAJ

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here