Človek lahko uresniči svoje poslanstvo samo, če je zvest sebi

Človek lahko uresniči svoje poslanstvo samo, če je zvest sebi

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Vaja edinstvenosti

Človek lahko uresniči svoje poslanstvo samo, če je zvest sebi. V kolikor kopira mišljenja in navade drugih ljudi, obstaja zelo velika možnost, da ne bo dosegel tiste uresničitve, ki si jo želi. Namreč, vsak človek ima lastno poslanstvo in za uresničitev le-tega mora razviti lastne darove.

Unikatnost je tista značilnost Vesolja, zaradi katere je vse sploh mogoče. Si predstavljate kakšen bi bil svet, v kolikor bi bili vsi enaki? V kolikor bi vsi enako razmišljali? Veste kaj bi se zgodilo? Napredek, ki je osnovna želja duše, bi bil avtomatsko onemogočen. Kajti človek lahko premika svoje meje samo takrat, ko obstaja v svoji edinstvenosti.

Zato, bodite edinstveni. Bodite unikatni. Zato ste sploh prišli na svet. Da ste vi vi. Zato začnite izvajati sledečo energijsko vajo…

Energijska vaja:

Vsako jutro zaprite oči. Nato pomislite na vse unikatnosti, ki vas definirajo. Mogoče imate poseben glas, poseben dar, nenavadne želje, edinstven smisel za humor,… Pet minut bodite osredotočeni na tisto zaradi česar ste drugačni od drugih in pošiljajte v to drugačnost svojo hvaležnost. Zahvalite se Vesolju za to drugačnost. Ta vaja vam bo pomagala še bolj sprejeti se, razviti močno samozavest in prepričanje vase.

Naj vas objemajo angelske energije, Cristy Žmahar

Deli to s prijateljem