Išči
Generic filters
foto:pexels.com

Današnji močan Ščip odpira vrata v Zlato dobo

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Danes Ščip, ob 14.34.uri

Z današnjim Ščipom se odpira obdobje prehoda, v vibracijo Zlate dobe. Obdobje prehoda in dviga vibracije bo trajalo od danes, do 12.1.2020.Po vsem svetu se zavestni ljudje in Shamani pripravljajo na dvig vibracije, da se bo svetloba spustila na Zemljo.Obdobje med dvema mrkoma bo močno in očiščevalno, zato vam še enkrat polagam na srce, da je temelj prehoda v višje vibracije veganska prehrana, saj bo v Zlati dobi človek duhovno bitje in ne bo več jemal življenja za svoj želodec.Za dvig vibracije potrebujete resnico, Luč in ljubezen, naj bodo vaši predniki pozdravljeni in osvobojeni. Naredite meditacijo z molitvijo, Blagoslov materi:Zlato dobo bomo manifestirali mi (vsi, ki smo bolj zavestni) in odgovorni.Močan Ščip v škorpijonu je odprl vrata v spremembe, tudi vreme se je povezalo s škorpijonovo energijo. Vi pa se povežite s svojim čudovitim srcem, začutite življenje v sebi….

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem