Duhovnost in duhovno zdravje

Duhovnost in duhovno zdravje

Duhovnost in duhovno zdravje gresta z roko v roki. Duhovnost in duhovno zdravje je za mnoge tema, ki je ne razumejo mnogi najbolj ali si jo intrepretirajo na svoj način. Mnogi si intrepretirajo to, kot da moraš bit celoten čas v meditativnem stanju oziroma tako imenovanem »teta stanju« ali posebej razsvetljen, da si duhovno zdrav in duhoven. Vendar so osebe, ki so duhovno zdrave, lahko osebe, ki ne živijo posebej poduhovljenega življenja, ampak sledijo sebi in svoji resnici, svojim željam, prevevajo od življenja in se res dobro počutijo v svoji koži. Duhovne in duhovno zdrave osebe so osebe, ki so zelo potrpežljive, v odnosih do ostalih so zelo pravični in ljubeči, miroljubni, s svojo duhovno zavestjo pozitivno vplivajo na okolico.

Duhovno zdrave osebe so vedno polne življenja, še posebej če smo v prostoru s takšno osebo, jo takoj začutimo, saj napolnijo prostor s posebno pozitivno energijo, kot da nam dajo nov zagon in se naenkrat počutimo zelo dobro. Še posebej če ste zelo senzibilni za energije, takšnega človeka takoj začutite ob sebi ali v prostoru. Tako kot je že zgoraj napisano, ne rabimo biti posebej poduhovljena oseba, da smo duhovno zdravi in celi v sebi, ampak je pomembno da karkoli počnemo je to iskreno naša srčna želja in ne pričakovanja okolice.

Ko je Buda rekel:« Tisti, ki izkusi enost življenja, vidi svoj lasten Jaz v vseh bitjih in vsa bitja v svojem lastnem Jazu.«

ScalarPranska terapevtka in inštruktor Barbara Köveš

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem