Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Dvigni vibracijo in spremeni svoje življenje

vibracija
Oglas

Je družba okoli tebe vedno polna elana in energije, jih navdihuje pozitiva ter pokajo od življenjske sile? So kreativni, uspešni, zadovoljni, medtem ko vesolje nima niti kančka posluha za TVOJE ŽELJE? Se vedno znova sprašuješ, zakaj tudi ti nisi takšna oseba, ki bi znala uživati v preprostosti življenja in ki bi si znala s pozitivno mislijo pobarvati življenje?

V življenju prideš do točke, kjer več nič ne zaleže: ko vitaminski smutiji nimajo nobenega efekta, ko jutranja kava ne deluje in ko te noben pozitiven pogled na življenje ne spravi na noge. Tako podrt/a niti ne zmoreš na uro telovadbe, joge ali pač na svojo najljubšo telesno aktivnost.

Takrat je nad teboj nekaj VEČJEGA, nekaj težjega, nekaj kar ne uspeš premagati s pozitivno mislijo, vadbo ali zdravim obrokom.

Imaš občutek, kot da te »nekaj« nenehno potiska navzdol? Za kratek čas se pobereš, a že v naslednjem trenutku se znajdeš ponovno na prejšnji točki…

Pripravi se! Življenje ti je pripravilo malo večje izzive. Za temi izzivi stoji neomejena moč. Tvoja naloga je le, da zdržiš ves pritisk in da najdeš kanček volje, da greš naprej. Da zapustiš svojo t.i. črno cono, ki ti ne dopušča radosti in življenja.

Ljudje smo pravi srečneži ali mogoče celo mojstri. Iz trenutka v trenutek smo sposobni menjavati vibracije in s tem svojo življenjsko pustolovščino. Nešteto ljudi izgublja svoj čas z analizami, s potovanjem vase, z iskanjem odgovorov, vzrokov-posledic in razlag, ki bi osmislile življenje, a vedno znova pristanejo na isti točki, kjer se ni spremenilo popolnoma nič. Mogoče so pomirjeni in olajšani, ker so prišli do odgovorov, zakaj je tako… Toda spremenilo se ni popolnoma nič!

Mogoče te zanima  Če se ne naučimo reči ne, bo to namesto nas morda reklo naše telo

Naša največja sposobnost je spreminjati svoje življenje – v vsakem trenutku. KAKO? Spremeni energijo, naj ona dela spremembe namesto tebe. Ljudje smo navajeni sami delati spremembe, sami premikati gore in ravno zaradi tega se velikokrat utrudimo. Izgorelost je stalnica današnjega načina življenja!

Ko razumemo delovanje energije, se lahko naučimo menjavati svojo vibracijo. Nižje vibracije nam servirajo nemoč, strah, potrtost, izgorelost, bankrot, osamljenost, nejevoljo, itd., medtem ko nam višje vibracije servirajo moč, ljubezen, razumevanje, ideje, kreativnost, lahkotnost, bogastvo in obilje vsega.

Naša naloga je le, da se naučimo prehajati med temi vibracijami. Ko osvojimo ta princip, energija dela namesto nas: za dobro voljo ni treba zjutraj vstati in v nedogled ponavljati pozitivnih sporočil, ni se nam potrebno na kakršenkoli truditi, da bo dan dober. DAN JE DOBER SAM PO SEBI!

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem