Joe Dispenza: Vaše misli in občutki izvirajo iz spominov

Joe Dispenza: Vaše misli in občutki izvirajo iz spominov

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ko spremenite prepričanje, morate najprej sprejeti dejstvo, da je to mogoče. Potem spremenite raven svoje energije – to storite z okrepljenim čustvovanjem, o čemer ste že brali -, na koncu pa dovolite telesu, da poskrbi za spremembe na ravni biološke sestave. Ni vam treba razmišljati, kako ali kdaj bo sledila biološka preureditev; tako deluje analitični um, ki vas povleče nazaj v stanje beta možganskega valovanja, v katerem ste manj sugestibilni.

Samo sprejmite odločitev, ki naj bo dokončna. Ko bo razpon oz. energija te odločitve presegla vpliv programov, vtkanih v možgane, ter čustvene zasvojenosti v telesu, presežete svojo preteklost, telo pa se odzove na novi um. Takrat lahko ustvarite pravo spremembo.

To že znate narediti. Pomislite, kdaj ste se odločili, da boste nekaj spremenili v svojem življenju. V tistem trenutku ste verjetno rekli Vseeno mi je, kako se počutim (telo)! Vseeno je, kaj se dogaja v mojem življenju (okolje)! Pa tudi Ne zanima me, kako dolgo bo trajalo (čas)! To bom storil!

V trenutku se vam je naježila koža – zato, ker ste vstopili v spremenjeno stanje duha. V trenutku, ko ste začutili tisto energijo, ste telesu posredovali nove informacije. Bili ste navdihnjeni in oddaljili ste se od vsakdanjega stanja umirjenosti.

Vaše telo se je zgolj z mislimi odmaknilo od življenja v nespremenjeni preteklosti k življenju v drugačni prihodnosti. Telo ni več igralo vloge uma – vi ste jo. Spremenili ste prepričanje.

Več v knjigi Placebo ste vi, Joe Dispenza, sedaj 20% popust

NOVO: Meditacijski CD Placebo ste vi

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem