Pisatelji

John Demartini

John Demartini je avtor številnih knjižnih uspešnic. Poklicno pot je začel kot kiropraktik. Zdaj je predavatelj svetovnega slovesa, ki tudi svetuje številnim podjetjem in posameznikom od finančnikov z Wall Streeta, zdravnikov in filmskih zvezdnikov do vrhunskih športnikov. Ustanovil je šolo Concourse of Wisdom School of Philosophy and Healing. Na poti raziskovanj univerzalnih principov življenja in zdravja je prebral več ton knjig, pridobil spoznanja številnih znanstvenih in humanističnih disciplin ter prepotoval ves svet.

Svojo metodo za osebnostno preobrazbo avtor razvija in uspešno uporablja že 40 let. Utemeljil jo je na spoznanjih fizike, filozofije, teologije, metafizike, psihologije, astronomije, matematike, nevrologije in fiziologije. Zdi se, da je z Demartinijevo metodo mogoče vplivati na delovanje hipotalamusa, amygdale in limbičnega predela možganov, kjer so sedeži najprimitivnejši čustvenih vzgibov – strahu, krivde, empatije ter jeze in agresivnosti.

Svoje pristaše ima že v 58 državah sveta. Milijoni so že preskusili učinkovitost njegovega pristopa k uveljavljanju življenjskih sprememb.

V zadnjih letih z Demartinijevo metodo seznanjajo tudi socialne delavce, policiste, psihoterapevte, zdravstvenike, finančnike idr.

Vsak problem vsebuje končno število vzrokov in ima določeno število rešitev. Demartinijeva metoda je algoritem ali nabor korakov, ki pripeljejo človeka do razrešitve vsakega problema.

Spletna stran John Demartini

Knjige v Slovenskem jeziku

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !