reconnective healing

Kaj je ponovna povezava – The reconnection in v čem se razlikuje od drugih metod in tehnik zdravljenja?

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

The Reconnection – ponovna povezava je nova oblika zdravljenja, ki vzpostavlja ravnovesje na vseh ravneh našega bivanja, tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem kot tudi na duhovnem nivoju. Namenjena je vsem vam, ki iščete notranje ravnovesje, telesno zdravje in vsem, ki si želite osebne in duhovne rasti.

Ponovna povezava ni le še ena izmed številnih tehnik in metod zdravljenja, temveč je pristop, ki presega metode in tehnike. Če posamezne tehnike in metode predstavljajo črke abecede, potem ponovna povezava predstavlja celotno abecedo. Je celovita, je Vir iz katerega izhajajo vse tehnike in metode, ki predstavljajo le posamezne dele celote. To dokazujejo tudi vrhunski znanstveniki, ki raziskujejo njeno delovanje. Delovanje frekvenc ponovne povezave so namreč primerjali z drugimi zdravilskimi tehnikami, kot so reiki, chi gong, ki… Ugotovili so, da so energije teh metod in tehnik vključene v frekvence ponovne povezave. Dr. William Tiller, profesor Stanfordske univerze pravi, da »reconnection« presega vse, kar je bilo klasično znano kot energijsko zdravljenje v širši spekter energije, luči in informacije. To ne pomeni, da ostale tehnike in metode zdravljenja niso dobre ali učinkovite. Gre le za to, da imamo ljudje v različnih življenjskih obdobjih, različne potrebe in smo odprti za določene stvari. Ko pride čas, se premaknemo naprej.

Ponovna povezava deluje iz zavedanja ljubezni, bogastva, enosti in svetlobe, iz česar zdravljenje pravzaprav izhaja. Kadar delujemo iz ljubezni se ni potrebno ščititi pred ničemer, kadar delujemo iz strahu, pomanjkanja in ločenosti, takrat verjamemo, da smo nezadostni, omejeni in se ščitimo pred negativno energijo. Dr. Eric Pearl v enem izmed svojih intervjujev pravi: »Čas je, da stopimo v zavest ljubezni. Ko stopimo v svetlobo, ugotovimo, da tema, za katero smo mislili, da smo jo videli, sploh nikoli ni obstajala. Tema je le prostor, ko si še nismo dovolili, da bi sijala svetloba, si dovolili biti svetloba. Vse je ljubezen, vse je izraz vesolja ali boga. Ko ponesemo strahove v svetlobo, uvidimo, da tema sploh nikoli ni obstajala in da ne potrebujemo več zaščite trapastih obredov, temelječih na strahu, saj svetloba ne potrebuje zaščite. Ko izgubimo strahove, izgubimo temo, postanemo svetloba. In ko smo v stiku z drugimi ljudmi in vidimo, da nam ni več treba početi nečesa, da bi sprožili zdravljenje, postajamo zdravljenje in navdihujemo zdravljenje v drugih – v njih prebudimo naravno svetlobo zdravljenja, podobno kot sveča, ki prižiga drugo svečo. Če je to primerno za človeka na njegovi življenjski poti, se to zgodi in težave z zdravjem minejo. To je zdravljenje. »

Ena izmed razlik med ponovno povezavo in drugimi zdravilskimi tehnikami je tudi v tem, da izvajalci ponovne povezave ne poskušamo ugotoviti problema z diagnosticiranjem – manj kot vemo o osebi, ki nas obišče, bolje je. Tako njenega zdravljenja in tega kako naj bi potekalo, ne bomo omejevali.
Čas je, da se začnemo zavedati, da mi vsi nosimo v sebi notranjo močnotranji mirljubezen in modrost, ki jo tako radi pripisujemo drugim. Mi vsi smo eno. Samo ponovno se moramo spomniti, kdo v resnici smo – božanska bitja luči. Ponovna povezava nam pri tem pomaga. Ena od klientk, ki sem ji naredila osebno povezavo je dejala: «Počutim se, kot bi se poročila sama s sabo.« In to je to, ponovna povezava, poroka s svojim notranjim bitjem, ki ponovno prebudi božansko iskro v nas samih in poveže delce v celoto.

Frekvence ponovne povezave povezujejo tudi z velikimi astronomskimi spremembami, ki se dogajajo v tem času na zemlji. Te zaradi svojih električnih in magnetnih sil, ter povečane količine energije na zemlji vplivajo tudi na našo zavest, ki se širi in dviga. Vse več ljudi spoznava, da jih način življenja kakršnega imajo ne izpolnjuje. Vsakodneven stres in hitenje, pretirano potrošništvo, nezdrav način življenja, ki vodi v bolezen…, nas slej ko prej pripravijo do tega, da se soočimo sami s sabo, si postavimo drugačne vrednote in cilje v življenju – take, ki nas podpirajo v naši osebni in duhovni rasti. Ponovna povezava je odlična odskočna deska za nov začetek. Poleg notranjega miru, sproščenosti, občutka enosti, ljubezni in samozavesti, nam ponovna povezava pomaga, da vzamemo življenje v svoje roke in da postanemo zavestni ustvarjalci svojega življenja.
Dopustimo svetlobi znotraj nas, da zasije :).


Avtor: Sandra Pucelj, Reconnective Healling Practicioner
www.mudra.si

 

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem