Kaj je tarot

Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

Tarot je sistem, kjer se uporabljajo karte za vpogled v posameznikovo življenje, odnose, priložnosti in spremembe.

Tarot je star več kot 500 let. Arhetipske korenine segajo skoraj 2000 let nazaj. Simbolika zgodovine tarota je zavita v skrivnost. Ni točnega podatka ali izvira iz Kitajske, Indije ali Egipta. Tarot karte beležijo že v 15. stoletju Španije, Italije in Francije.

Ali lahko s tarotom napovemo prihodnost?

Tarot vam da lahko zelo podrobne informacije o določeni stvari, kako pa se bodo stvari razvile v realnosti, je v veliki meri odvisno od vas samih.
Branje tarota oz. izbira posameznih kart, da informacije, kaj se dogaja v sedanjosti. To vam pomaga videti stvari tudi iz drugih aspektov.

Tarot ni prerokovanje. Ko prosite tarot za nasvet, je tako, kot če bi prosili modrega prijatelja ali učitelja za nasvet.

Zvitek kart tarota vsebuje 78 kart. Vsaka karta ponazarja simboliko energije ali spiritualne resnice, pomen pa je odvisen od položaja kjer karta stoji. Obstaja več možnosti odgovorov, kateri so odvisni od kombinacije kart. V veliko pomoč so knjige napisane na to tematiko. Vsakdo lahko postane dober razlagalec tarota.

V zahvalo sodobni tehnologiji in distribuciji obstaja ogromno vrst tarot kart, ki so dostopne vsakomur za dostopno ceno.

Tarot in sanje

Tarot karte so lahko v veliko pomoč pri razumevanju naših sanj. Pravzaprav so slike na kartah pogostokrat odsev naših sanj. To je zato, ker so sanje in tarot karte sestavljeni iz univerzalnih simbolov in tem, imenovanih tudi »arhetipi«.

Ob meditaciji na tarot slike in njihove pomene, lahko stimuliramo našo intuicijo, da odkrijemo globlji pomen naših sanj.
Sanje so ponavadi odsev naših nezavednih ravni. Včasih se nam zdijo temne in skrivnostne, včasih igrive. Kakorkoli, njihov namen je, da se začnemo zavedati naših skritih čustev, strahov, želj, pričakovanj.

Sami si lahko pomagamo z razlago sanj preko branja tarota. S tem ko vprašamo tarot »Kaj so mi moje včerajšnje sanje poskušale povedati?«, se odpremo temu, da dobimo odgovore na naša vprašanja.

30
SEP
POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
VEČ
3
NOV
WEBINAR
Kaj vam prinaša nepredvidljivo leto 2021?
Priznana numerologinja Lili Sorum je za leto 2020 napovedala, da nas bo vrglo.
VEČ
Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Brezplačne E-novičke