Kaj nam prinaša Poletni solsticij

Kaj nam prinaša Poletni solsticij

Danes je še malo stresen dan, tam do 15. ure, vendar manj, kot včeraj. ?

Jutri pa je čudoviti dan, poletni solsticij, ko Sonce praznuje svojo najvišjo točko. Ta bo spremenila energijo in vstopili bomo v sveti mesec energij rastlin, to je čas, v katerem se nabirajo zelišča, čas v katerem čistimo svoje telo z zeliščnimi čaji in se povezujemo z rastlinskim svetom.

S poletnim solsticijem, 21.6., ko Sonce vstopi v raka, se začne poletje.

Vstop v rakovo energijo predstavlja družinsko zavest ali družinski studenec življenja, čas da se povezujemo, da skupaj opravljamo določene obveznosti.

Ljudje, rojeni v znamenju raka ste prijazni, dobri prijatelji, znate poskrbeti za druge, predvsem vedno povabite k obloženi mizi, ste družinski ljudje. Domače ognjišče je vaše duhovno središče, ste pa čustveno plahi in kljub vsej svoji prijaznosti, so včasih preveč zaščitniški, do svojega prostora ali družine.

Ljudje, rojeni v znamenju raka ste glave družine ali drugačne skupnosti, radi povezujete ljudi med sabo in skrbite za njih. Skrb za druge vas osrečuje. Prav tako imate raki radi otroke, v svoji razviti obliki ste okoljsko ozaveščeni, mistični, nagnjeni k ritualom, blizu so vam plemenske kulture, naravna ljudstva in etno glasba. Radi imate svežo in zdravo hrano, radi se poveselite in uživate v družbi. Ste pa čustveno zelo občutljivi in vas najmanjši čustveni stres prestraši, da se skrijete v svojo votlino. V svoji negativni obliki ste preveliki tradicionalisti, ne marate sprememb in se borite proti vsemu drugačnemu. Ker vam vlada Luna, se tudi močno odzivate na njene cikle, vaš element je voda, čustvena razpoloženja vam nihajo in v novi dobi je vaša naloga ustvarjanje ravnovesja v naravi.

Vilinska misel: Verjemite vase

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
Deli to s prijateljem