Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Kako ustvariti prihodnost, ki si jo želimo

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Joe Dispenza
X

Spremljaj objave: Joe Dispenza

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Kako ob vstopu v sedanji trenutek, kjer obstajajo vse možnosti v kvantnem polju, uresničiti enega ali več potencialov, torej nesnovnih možnosti, v resničnosti tridimenzionalnega snovnega sveta?

Joe Dispenza pravi, da je za to potrebno dvoje: jasna namera in okrepljeno pozitivno čustvo.

Vaša jasna namera je prav to – jasno vam mora biti, kaj hočete ustvariti. 

To morate kar se da jasno določiti in zadevo podrobno opisati. Recimo, da bi radi šli na čudovite počitnice. Kam hočete iti? Kako želite prispeti tja? S kom bi radi šli oziroma koga bi radi srečali tam? V kakšnih namestitvah želite bivati? Kakšno hrano bi radi jedli? Kaj želite piti? Katera oblačila boste vzeli s seboj? Kaj boste kupili tam in prinesli domov? No, saj razumete, kam merim.

Zdaj morate to namero spojiti z okrepljenim pozitivnim čustvom – recimo z ljubeznijo, hvaležnostjo, navdihom, veseljem, vznemirjenjem, osuplostjo, čudenjem, če jih naštejem samo nekaj. Kaj nameravate občutiti, ko boste uresničili svojo namero? Čustvo morate občutiti vnaprej, pred dejansko izkušnjo.

Okrepljeno pozitivno čustvo (ki je prežeto z energijo na višji frekvenci) je magnetni naboj, ki ga oddajate v polje. Ko spojite električni naboj (namero) z magnetnim nabojem (okrepljenim pozitivnim čustvom), ustvarite elektromagnetni podpis, ki je skladen z vašim stanjem duha.

Možnosti v kvantnem polju obstajajo samo kot elektromagnetne frekvence (frekvence z informacijami), ki jih za zdaj še ne morete zaznavati s čutili. Torej se zdi logično, da novi elektromagnetni signal, ki ga oddajate, privablja tiste elektromagnetne frekvence v polju, ki so na vibracijski ravni skladne z njim.

Z drugimi besedami: ko se vaša energija in kateri koli potencial, ki že obstaja v enotnem polju, ujemata na ravni vibracij, začnete želeno novo izkušnjo privabljati k sebi. Ona bo našla vas – v tem pogledu vam ni treba storiti ničesar, da bi uresničili želeno, in nikamor vam ni treba iti, da bi dobili to (gre za spreminjanje snovi s snovjo). Postati morate čista zavest (brez vpliva telesa, ljudi, stvari, prostora in časa) ter spremeniti svojo energijo – elektromagnetni signal, ki ga oddajate –, pa boste prihodnjo izkušnjo privabili k sebi (gre za spreminjanje energije v snov).

Dobesedno se boste zlili z energijo nove prihodnosti, pri tem pa bo opazovalec (enotno polje) opazoval vas, kako boste uresničili novo usodo, nato pa bo občudoval vašo stvaritev.

Vse te možnosti obstajajo kot elektromagnetni potenciali v kvantnem polju – ne morete jih izkusiti s svojimi čutili, ker še ne obstajajo v tem prostoru in času. Obstajajo samo kot frekvenca ali energija, ki prenaša informacije. Na to frekvenco se morate uglasiti oziroma se povezati z njo, da bi se lahko nekaj uresničilo v tem prostoru in času. Da bi vam to res uspelo, se morate povezati s temi informacijami in energijo. To storite s svojo energijo in namerami.

Vendar morate ohraniti zavedanje, kajti v trenutku, ko se spozabite in si začnete beliti glavo, kdaj ali kako se bo nekaj zgodilo, se vrnete v okvire starega jaza – skušate predvideti prihodnost na temelju preteklosti. In takrat začutite stara, znana čustva (raven vaše energije se ustrezno zniža), zaradi katerih spet razmišljate tako kot nekoč, s tem pa ste sprejeli odločitev, da boste ostali ujeti v svetu znanega. Lahko bi rekli, da se v trenutku, ko občutite znano energijo čustev iz preteklosti, ločite od energije svoje prihodnosti.

Ne pozabite: vsakič, ko ste v stiku z energijo svoje prihodnosti v sedanjem trenutku, vam je ta prihodnost vse bližje. 

In če to počnete dovolj pogosto ter pravilno, spremenite svoj biološki ustroj. Z ravni preteklosti, ki vpliva na sedanjost, preidete na raven prihodnosti, ki vpliva na sedanjost. Svoje možgane spremenite na nevrološki ravni – niso več zapis preteklosti, ampak postanejo zemljevid prihodnosti.

Ko svojemu telesu na čustveni ravni v sedanjem trenutku razkrivate, kako se boste počutili, ko se bo uresničila želena prihodnost, ga navajate na novo, okrepljeno pozitivno čustvo.

Nove gene boste aktivirali na novo, obenem pa boste spremenili telo, kot da je želena prihodnost, prežeta z vašo jasno namero, že resničnost. To pomeni, da boste na biološki ravni že odraz svoje prihodnosti.

Več o tem, kako lahko spremenite svoje misli in postanete vse, kar si želite, preberite v svetovni uspešnici Postanite brezmejni >>, ki je samo še do 15.12. na voljo s 30 % popustom.

S 30% popustom tudi knjigi Placebo ste vi >> in Odvadite se biti to kar ste >>

Piše: Kaja Regula

Ali ti je bil članek v pomoč?

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem