Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kako vzpostavimo točko ravnovesja v odnosih?

Pexels / Pixabay
Oglas

Z 21. marcem bo SONCE prestopilo iz znamenja Rib v znamenje Ovna in tako oznanilo novo »astrološko« leto. Z današnjim enakonočjem tako stopamo v novo pomlad.

Sporočilo univerzuma, ki nam ga v tem času prenaša preko simbolike polne Lune na 0° Tehtnice v opoziciji s Soncem na 0° Ovna nam daje namig, da se zavedamo pomembnosti odnosov v katerih živimo. Da se počutimo kot soustvarjalci odnosa, a se kljub temu v njem ne izgubimo, da aktivno delujemo v odnosu, a hkrati v njem ostajamo kot samostojno bitje.
V tem mesecu bomo svojo energijo in pozornost spontano usmerjali na dogajanje v odnosih. Vse v našem življenju je namreč stvar odnosa, naj bo to odnos do partnerja, odnos, ki ga imamo do drugih ljudi, odnos do okolice, denarja, materialnih dobrin, do prijateljev, odnos do duhovnosti, religije, odnos do narave, živali, hrane, tehnologije…. A najpomembnejši odnos, ki ga imamo je naš odnos, ki ga imamo do sebe. V njem se namreč zrcalijo vsi naši odnosi…je kot seme iz katerega vzklijejo.Venera, ki je med drugim tudi vladarica naših odnosov, v tem času potuje skozi znamenje Vodnarja in si želi v malce več svobode, neodvisnosti, preprosto si bomo želeli zadihati. Naša umetnost pa bo poiskati ravnotežje med dvema energijama, ki nas intenzivno vlečeta vsaka v svojo smer. To sta Mars in Venera, ki vladata znamenjem v katerem se nahajata Luna in Sonce. Mars planet akcije se nahaja v znamenju Bika in zato se bomo težje odločili za delovanje in potrebno spremembo, saj se bomo oklepali varnosti, stabilnosti predvsem pa udobja, ne bomo zlahka zapustili cone udobja. Našo Venero pa znamenju Vodnarja privlačijo spremembe, želeli si bomo več svobode v naših odnosih in bomo raje uživali v nepredvidljivih dogajanjih in »vetru v naših laseh«. V nas se bo oglašala močna želja, da bi nekaj spremenili. Sonce v Ovnu bo hranilo naš ego in nas navdajalo z energijo individualnosti, medtem ko bo Luna, ki simbolizira potrebe naše duše, želela harmonije, prijetnega druženja v dvoje…
Mogoče te zanima  Kaj nam prinaša polna luna v kozorogu - Napoved Vedska astrologija Jyotish

Kako naj v vseh teh nasprotujočih vibracijah poiščemo ravnotežje in kljub vsemu lahkotno živimo v tej mešanici aktivnih in napetih energij? Česa se je potrebno v tej situaciji naučiti?

V veliko pomoč nam bo zelo preprosto razumevanje, da nikoli ni vse črno ali belo, ampak obstaja čudovita mavrična paleta barv, s katero si obarvamo svoj dan in imamo možnost, da izberemo oboje. Tako, da v naših odnosih poiščemo točko ravnovesja, ki se vedno nahaja na sredini. Da se ne odločamo za ali proti, da se ne bojujemo zase ali proti drugemu, da ne stopamo na nobeno stran, temveč pomislimo kako lahko imamo in živimo vse kar nam vesolje ponuja. Naša naloga je, da ozavestimo trenutno dogajanje in poiščemo novo, drugačno rešitev. V tem primeru nam bo v pomoč planet Uran, ki se prav tako nahaja na 0° znamenja Bika in nudi rešitev, ki sicer ni popolnoma enostavna in lahka, a se je zanjo vredno potruditi.Kratka in preprosta tehnika, ki vam bo v veliko pomoč v odnosih je tehnika razvijanja zavesti 8. Uranove čakre. Kadarkoli se namreč znajdemo v nekem preveč napetem odnosu ali okoliščinah, svojo pozornost usmerjamo v določeno smer, ali nase ali pa smo preveč fokusirani na drugo osebo. V takem primeru je rešitev, da svojo pozornost (energijo) usmerimo v prostor, ki se nahaja med nami. Nekaj trenutkov, ki jih boste s svojo pozornostjo zavestno namenili praznemu prostoru, ki se nahaja vmes, boste sprostili napetost v sebi in posledično tudi v osebi, ki se nahaja nasproti vas. Nekoliko napora vas bo to seveda stalo in tudi nekaj več prilagajanja, se pa splača. Ljudje smo med seboj energijsko povezani in takrat, ko uspete energijo v sebi sprostiti, se to odraža kot sprostitev napetosti tudi v drugi osebi.Planet Merkur je še vedno v svojem retrogradnem gibanju skozi znamenju Rib in se že približuje Neptunu. Dovolite svojim čutom, da spregovorijo, da odkrijejo vaše odnose v novi perspektivi. Kaj je iluzija in kaj resničnost? S prehodom v stanje tišine ostanete v stiku s svojo intuicijo in prejeli boste lahko zanimiv odgovor, razplet pa bo odvisen od vaše energije, od postavitve vaših »planetov« in trenutnih tranzitov, pa tudi od zmožnosti subtilnega dojemanja in zaznavanja sebe in okolice.
Mogoče te zanima  Polna luna v Vodnarju – Čas za eksperiment
Energije narave in univerzuma vedno podpirajo rast naše duše, boli nas le takrat, ko se tem energijam nehote ali nevede upiramo.Marjanca Vergan, ISAR C.A.P. astrologinja & astroterapevtka
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

ISAR C.A.P., astrologinja in astroterapevtka - Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije in AstroHealinga tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Kako pomembna je spolna energija

Kako pomembna je spolna energija

Astrološka napoved 31. 7. 2021: Otvoritev Levjih vrat

Astrološka napoved 31. 7. 2021: Otvoritev Levjih vrat

Numerološka napoved 31. 7. 2021

Numerološka napoved 31. 7. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem