Išči
Generic filters
foto pexels.com

Karmična prognoza April 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
April, mesec, ki je za mnoge najbolj nepredvidljiv in posledično najtežji mesec, predstavlja notranji uvid – modrost, ki je že ključna tema celega leta. Tokrat se res vidi, kaj in kje je meja med modrostjo in norostjo… Pa poglejmo podrobljene prvo tretjino meseca.

Značilnosti od 1. do 10. 4.

Samorefleksija, osebni magnetizem – karizma, občutek za lepoto in estetiko, pravni procesi, pravičnost, ambicije in domišljija.Konflikt nastane med idealizmom in ambicijami.POZITIVNA POLARITETAZavedanje, da se v tem ciklu – čeprav ste modra določeno obdobje stagnirali – dvignete v višave, doživite preporod duše, doživite notranjo transformacijo kot novo rojeni metulj, ki je bil še nedavno tega gosenica. S samozavestnim, karizmatičnim pristopom se soočate s stvarmi, ki potrebujejo red, harmonijo in lepoto. Prednost dajete vsemu, kar teži k temu, da bi aktivno nekaj popravili, dodelali, spremenili oz. izboljšali. Tokrat hočete stvari idealne ali pa jih vsaj čim bolj približati svoji predstavi o popolnosti.Pomembno je, da pričnete izboljševati ali spreminjati ali pa začeti s stvarmi, ki bi vam posledično prinesle več miru in harmonije. Sedaj je pravi čas, da to naredimo.Karmična prognoza April 2021 1Morda je to selitev v nov dom, morda poroka, saj nam življenje v negotovosti (beri »na koruzi«) ne prispeva k redu, čeprav je to za marsikoga le birokratska formalnost. Morda bo to shujševalna dieta ali pa hobi v kontekstu fizične aktivnosti. Tudi popolna postava zahteva redno fizično aktivnost in pravilno prehrano. Torej se soočimo s stvari v svojem življenju, ki zahtevajo urejenost in red. Sposobnost vaše jasne presoje bo v tem obdobju nekoliko povečana za razliko od prejšnjega cikla. Bodite praktični in dejavni. Bodimo kot prve rožice, ki se borijo v hladnih dneh: vztrajni, prodorni in se izognite izgovorom, ki vas držijo v lenobi. Nekatere stvari so pač tako »dotrajane«, da jih bo potrebno renovirati ali opustiti.Karmični cikel vas podpira pri ambicioznih ukrepih, konstruktivnem delu in pri našem vpogledu vase v smislu, kaj si vaša duša resnično želi. Na pozitivnem aspektu ste tudi tisti, ki celite srčne rane in se po vsem razburkanem obdobju dvigate v višine kot metulj, ki se po nevihti vrača na pašo cvetočega travnika. Če se vam je nekaj v preteklosti izjalovilo, porušilo ali ste se bili primorani postaviti v novo okolje in se temu sedaj prilagajate, je to obdobje čas prave refleksije.Ko sedaj pogledate nazaj, zadovoljno vzkliknete, še dobro, da sem … Kot bi dejal metulj, ki je ravnokar zapustil telo gosenice: svet je z višje perspektive bolj jasen, bolj pester in pisan.
VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK
Imate zaradi vizionarskega vpogleda možnost boljšega predvidevanja prihodnosti? Kako vaše pretekle izkušnje vplivajo na vas ali vas podpirajo pri trenutnih prizadevanjih? Se pripravljate na kakšen novi projekt; imate kakšno svežo idejo? Kdo vam pri tem pomaga in ali ste pripravljeni sprejeti pomoč? Kakšne cilje želite realizirati in kaj želite pridobiti? Čemu ste se morali odpovedati? Kako se počutite glede vaše prihodnosti – ste optimistični, pesimistični ali nevtralni? Čemu posvečate ali poskušate posvečati svojo pozornost? Ali se preveč časa posvečate razpravljanju o idejah namesto nabiranju energije, ki je potrebna za njihovo realizacijo? Zakaj se počutite, kot da vas kaj ovira, frustrira? Ali vam manjka moč volje, ki je potrebna za realizacijo idej?

KARMIČNA LEKCIJA

Stopnja zavesti – vizionarski pogled
V tem ciklu se testira stopnja sposobnost vizualizacije zastavljenih ciljev. Si znate predstavljati vse pomembne korake na poti do cilja. Pri vsem tem vam bo v veliko pomoč spoznanje svoje stopnje zavesti. Nižje stopnje zavesti si lahko predstavljate kot življenje v stolpnici, v nižjih nadstropjih, kjer klet predstavlja najnižjo stopnjo. Iz kleti je pogled mračen; človeka obvladujejo strah, dvom, nejasnost, saj je njegov pogled zelo omejen tudi zaradi slabe vidljivosti. Višje ko se povzpnete, boljši je razgled nad situacijo in bolje vidite dejansko stanje; priložnosti in rešitve se zdijo kot na dlani. V tem ciklu se namreč soočate s svojimi dejanskimi zmožnostmi.Ali ste si zastavili prave »realne« cilje? Kaj resnično hočete in ali je to, kar hočete, za dobrobit vseh. (Pogled v višje perspektive.) »Nikar preko svojih zmožnosti« in »Nikar z glavo skozi zid« ali pa preko trupla. Hitre, nepremišljene in ego reakcije povzročijo še več trpljenja in škode … Borbenost in pogum so kvalitete, ki se izražene na nepravi način ob nepravi priložnosti pokažejo kot nižje strasti, značilne za živali, ki preventivno (iz strahu) napadejo.Človek, ujet v nižje strasti, ostane ujet v nižjo stopnjo zavesti. Škoda. Obdobje trpljenja, stagnacije izkoristite, da se dvignete višje, v svoji stopnji zavesti in deležni boste božjega blagoslova v smislu napredka. Vsak moder človek nekoč spozna, da vsega ne more storiti sam in da ni znamenje šibkosti zaprositi nekoga za pomoč.Karmična prognoza April 2021 2

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem