Karmična prognoza od 1. do 10. maj 2020

Karmična prognoza od 1. do 10. maj 2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Štirje glavni stebri, ki držijo strukturo v tem ciklu so: samozavest, karizma, neodvisnost in domišljija.
Konflikt nastane med prizadevanjem za slavo in uspehom ter zahteva, da se moč pretaka.

POZITIVNA POLARITETA

V nas se prebuja velika gonilna sila strasti in občutek privlačnosti. Želja po neodvisnosti je velika, prav tako se krepi zaupanje vase in namera za dokončanje začetih stvari. Srčna toplina, prijaznost, svobodomiselnost in pripravljenost deliti z drugimi, kar imamo, so glavne značilnosti pozitivnega pola tega cikla. Domišljija iz pete dimenzije je pomembna, vendar jo je potrebno transformirati v tretje dimenzionalni obstoj. V tem času je zelo pomembno družinsko življenje, sodelovanje med člani in balansiranje ekstremov. Če se tega resno zavedate in temu primerno tudi delujete, ste na pozitivnem polu tega cikla.

NEGATIVNA POLARITETA

Samozavest se sprevrže v malodušje, karizma se obrne v ekshibicionizem z značilno otroško nečimrnostjo in hvalisanjem. Fleksibilnost postane nestabilnost, ki se najbolj izraža v padanju iz ene skrajnosti v drugo; od velikega navdušenja do pesimizma, od velikega upanja do skrajnega obupa. Samovolje, trma in uporništvo z notranjim vzgibom prepoznati šibke točke drugih v želji prizadeti jih, so klasične značilnosti, da ste zapadli v negativni pol tega cikla. Namesto dobrega, srčnega vodje (svojega življenja), se osebe pod vplivom negativnih tendenc prelevijo v podložne služabnike s skoraj mazohistično ali sadistično krutostjo. Namesto širokosrčnega posameznika, srečamo ekstravagantnega, pohlepnega in zagrenjenega posameznika, ki ga je mogoče prepoznati kot kršitelja etičnih norm in splošno neodgovornega človeka.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK:

Ali se premikate proti bolj umirjenemu obdobju ali okolju?
Ali se odmikate od vaše razburkane preteklosti?
Ali verjamete da vas višji Jaz vodi proti varnosti?
Komu ponujate zavetje, ali vam kdo ponuja zavetje?
Ali čutite nemir, bi se umirili če bi nadaljevali z vašimi načrti?
Kateri načrti so obtičali na določeni točki?
Pred čem bežite?
Proti čemu ste napoteni?
Bi bil trenutek primer za umik?
Pričakujete kakšen obisk?
Ali spreminjate smer na podlagi jasnega razmišljanja ali čustvovanja?
Se bliža konec vašemu trpljenju, ali trpljenju koga od bližnjih?
Ali imate težave z imigracijo, ali razmišljate o tem, da bi se odpovedali državljanstvu, se odselili?

RAVNOTEŽJE

V tem ciklu ne bo lahko doseči ravnotežja. Potrebno je razvijati blage in plemenite kvalitete duše ter slediti visokim etičnim standardom in v povezavi z božanskim vidikom duše – imenovanim »ananda«, da bi zadostili konstruktivnim dogovorom in izpolnili obljube. Prepoznati vzgib v duši, kako želi doseči uspeh, katere so tiste prave stvari, za katere se prizadeva. V tem času so dobrodošle mnoge dejavnosti, (tudi hobiji) da bi pridobili praktičen občutek odgovornosti na vseh področjih življenja.

V tem času se priporoča zmernost in srednja pot, kot izogib skrajnostim.
Srednjo pot je priporočal tudi Buda, katerega praznik slavimo ravno v tem ciklu in sicer 7. maja.

Karmična lekcija predstavlja odvisnost – neodvisnost od strasti. Obvladujmo svoje »divje strasti«. Bodimo strastni, vendar naj ogenj strastni varno gori v pečici, kjer predstavlja dobrega služabnika.

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem