torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Karmični cikel od 3. 12. do 12. 12. 2021

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

V tem obdobju bo na karmičnem testiranju ODLOČNOST. Svoje kvalitete preverite po vprašanjih spodaj. Za maksimalno kreiranje je pomembno načrtno delovanje na pozitivnem aspektu in izogib delovanju na negativnem aspektu. To še posebej močno velja za vse rojene v tem času.

ZNAČILNOSTI

Karizma, intuicija, prilagodljivost, vitalnost in odpornost, moč in odločnost.
Konflikt nastane med ljubeznijo po užitkih in tendenco po kreativnih aktivnostih.

POZITIVNA POLARITETA

Strast spodbuja domišljijo. Pod vplivom močnih čustev nastajajo umetnine vseh zvrsti in tudi težave vseh vrst. Naš pristop k reševanju življenjskih ciljev naj bo poudarjen s prožnostjo – prilagodljivostjo. Prilagodimo se situacijam in izzivom kot elastika, vendar nikar s popuščanjem na tak način, da bi svojo moč odločanja predali v roke drugih. Če nam to uspeva, smo na pozitivnem polu.

Ta cikel je naklonjen mnogim interesom in zanimanjem, ki napolnijo našo dušo, vsemu, po čemer hrepeni naše srce (in ni rezultat ega ali preračunljivosti). Plemenita dejanja, povezana s sočutjem do naših najbližjih, kot tudi do širše množice, obrodijo sadove. Bodimo globoko predani temu, kar počnemo, z dušo in za dušo, zase in za druge, kajti občutek enosti in pripadnosti je pomemben za izražanje na pozitivnem polu. V tem času se bomo z lahkoto povezali z enako mislečimi in čutečimi. Družabnost je v ospredju, gostoljubje in človekoljubje – brez egoističnih primesi. Začutimo notranjo, bolj dušno moč, in se zavedajmo, kaj vse zmoremo, ko se nam prebudi hrepenenje po nečem ali nekom.

NEGATIVNA POLARITETA

Vaše ideje ali sanje stagnirajo. Vaš ponos je ranjen. Človek, ki deluje na negativnem polu, je še najbolj podoben divji, neukročeni, prestrašeni živali. V svoji paniki izgublja mnogo energije. Namesto vztrajnosti se oklepa trme, ki predstavlja vztrajanje na »napačni« poti in/ali na napačen način. Človek na negativnem polu kljub vsem dokazom, da je v zmoti, in vsem signalom iz okolja še vedno slepo verjame in sledi iluzijam, ki ga spremljajo kot močno slepilo – slepa pega in živo verjame v svoja (napačna) prepričanja, ki njemu in tudi ostalim vpletenim v njegovo življenje prinaša nepotrebne težke posledice in trošenje energije za neplodne cilje.

V bolj blagi obliki ali pa kot spremljevalec navedenih simptomov posameznik hitro klone pod vplivom negativnih čustev, izgubi občutek za pravo mero in iz skrajnega optimizma zapada v skrajni pesimizem. Živite življenje brez samodiscipline in samokontrole; kot jadrnica brez krmarja ste sredi oceana prepuščeni na milost in nemilost visokim morskim valovom in vremenskim skrajnostim. Izgubili ste občutek za pravo mero in pravo smer.

RAVNOVESJE

Za ravnovesje poskrbimo z odločnostjo, da se postavimo zase, za svoje pravice. Postavite si zdrave meje. Svoji domišljiji postavimo realne okvirje. V praksi nam je to dokazal Walt Disney, ki je svojo domišljijo in upanje ponudil svetu z modrostjo pravljic, katerih glavna misel je, da dobrota vedno zmaga nad hudobijo. Pod vplivom močnih čustev nastanejo mnoga umetniška dela različnih zvrsti … Toda v stanju močnih čustev, ki zameglijo »zdravo presojo«, ni dobro sprejemati pomembnih odločitev, še posebej za stvari, ki imajo lahko dolgoročne posledice ali pa so posledice občutne na množici ljudi. Le predstavljajte si človeka, ki je zadel večji znesek denarja na lotu, kakšne so lahko njegove reakcije pod vplivom zanosa, kako lahko reagira, če se ne zmore brzdati. Mogoče brezglavo zapravljajo ali pa svojo novico obešajo na veliki zvon; kasneje to običajno obžalujejo. Podobno se zgodi, če zapademo pod vpliv negativnih čustev, npr. v stanju strahu kot nekdo, ki se »utaplja«. V panični borbi po rešitvi se oprime prve ponujene ideje, kot bi se utapljajoči oprijel prvega, ki bi priplaval mimo, v panični misli na rešitev, ne misleč na to, da lahko potopi še njega. Ključ do harmonije predstavljajo umirjenost, kritičnost pri užitkih in disciplinirano konstantno delo, vztrajno napredovanje tudi pri enostavnih, vsakodnevnih stvareh v življenju.

Čustvena zadržanost (vzdržnost) je bistvenega pomena za duševno, fizično in duhovno počutje in tudi za uspeh v praktičnih zadevah in osebni sreči. Ključ do harmonije, umirjenosti in uspeha je odločitev za zmernost in pozitiven egoizem. Bodite objektivno kritični do užitkov in disciplinirano neprestano delujte v večjih prizadevanjih in v preprostih stvareh vsakdanjega življenja.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Ali je ranjen vaš ponos, ker se vam sanje niso uresničile?
Kako bi lahko varno zaščitili sebe in svojo lastnino, tudi intelektualno lastnino?
Bi bil sedaj pravi čas, da bi zaprosili za strokovno pomoč?
Ste mogoče izčrpani, ker ste vedno na preži, nadzorni?
Ali ste si izbrali zelo zahtevno življenje?
Kako bi poenostavili vaš vsak dan?
Ali ste deležni pasivne ali aktivne agresije?
Se počutite samozavestne?
Ste pripravljeni na kompromis ali premirje?
Pri čem oklevate?
Ali se držite dogovora?
Ali zanikate svoje potrebe?
Ste tako navajeni na to, da ste vedno preobremenjeni, da niti ne pomislite, da bi kaj spremenili?
Na katerem področju potrebujete več odločnosti?
Kaj vas utrjuje navkljub vsem oviram in težavam?
Ali zaupate v lastne sposobnosti?

KARMIČNA LEKCIJA

ODLOČNOST

Kdaj potrpeti in do kje ima vaša potrpežljivost še smisel? Trpeti ali potrpeti …Trpljenje ima primes nečesa, kar lahko traja, medtem ko je potrpežljivost bolj kratkoročna, včasih trenutna, tudi modra izbira. Morda določeno trpljenje že dlje časa traja in ste to pripravljeni končati. Prenašati ponižanja in nespoštovanje do take mere, da imate morda že opazne znake fizičnega nasilja ali simptome psihičnega maltretiranja.

Tokrat bo v ospredju uvid v to, koliko spoštujete sebe in kje so meje vzdržnega, kje je smisel in kam vse to pelje. Nekateri nimajo zdrave meje niti pri uživaškem načinu življenja. Pretiravanje s hrano, alkoholom, drogami, ponočevanjem, zapletanje v zunajzakonska razmerja in podobno. Vse to potrebuje zdrave meje. Na karmičnem testiranju je vaša odločnost.

Pri mnogih mojih tečajnikih sem opazila, da ravno v tem obdobju vstopita v ospredje popačen arhetip »prijatelja« in popačen arhetip »tirana«. Arhetipi so namreč sami po sebi nevtralni; dober ali slab predznak jim doda le človeška napačna uporaba.

Odločnost ima mnogo plati in mnoge testira v kontekstu ega, ki je lahko pozitivno naravnan ali negativno. Pozitiven ego se bori za svoje pravice, s čimer pa ne krši ali zapostavlja pravic drugih, medtem ko se negativen egoizem izkaže kot dejanje, kjer se povozi čustva ali interese drugih.
Odločnost se vam bo dobro obrestovala in deležni boste rezultatov svojega truda.

Avtor: Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige 36 Karmičnih ciklov

Karmični cikel od 3. 12. do 12. 12. 2021 8
Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen…
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij