Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kozmično sporočilo Lunine eklipse 16.7.2019

Lunin mrk 16.7.19 duhovnost
Oglas
Eklipse oz. mrki predstavljajo posebne portale za rast in razvoj naše duše. Eklipse lahko razumemo kot kozmične telegrame, ki jih pošilja Univerzum, da kot posameznik ali celotna družba širimo svoje znanje, zavedanje, da se učimo iz preteklih napak in razvijamo svoje potenciale v največje dobro vseh.Tokratni Lunin mrk se bo dogajal na 24° Kozoroga v bližini Plutona, Južnega Luninega Vozla in Saturna v znamenju Kozoroga. Sporočilo, ki nam ga univerzum pošilja preko astroloških simbolov se nahaja v odpuščanju čustvenih ran iz preteklosti, ki se še vedno nahajajo v naši podzavesti in iz nje kreirajo našo realnost. Z Južnim vozlom in Plutonom v znamenju Kozoroga, bo potrebno opustiti stare navade, ki nas držijo v “status quo” položaju, stara prepričanja, toge okvirje in strukture, ki se jih držimo samo zato, ker jih poznamo in nam dajejo vtis varnosti.Lunin mrk bo na plano potisnil že dolgo uspavane, a še vedno ne rešene čustvene travme, strahove, škodljive navezanosti in vsa čustvena stanja, ki so bila preveč boleča, da bi se z njimi soočili in smo jih potisnili globoko »pod preprogo« v nezavedno. Na plano bodo priplavala z namenom, da se z njimi končno soočimo jih predelamo in trajno odpustimo. Da pogledamo na vse izzive iz preteklosti z novimi očmi, iz nove perspektive….Pri tej nalogi nam bo v pomoč tudi retrogradni Merkur. Naloga ne bo lahka, saj se Luna nahaja poleg Plutona, ki zahteva transformacijo, prečiščevanje in Saturna, ki vse skupaj drži in ohranja v času. Spuščanje in odpuščanje nas boli, če se mu upiramo, če nočemo spustit bremen iz preteklosti. Vse kar se dogaja, se dogaja za naše največje dobro, četudi ta trenutek tega še ne vidimo in ne prepoznamo. Potrebna je vera in zaupanje. Kar bomo v obdobju, ki prihaja izgubili, je bilo nujno potrebno, pa naj bodo to prijatelji, služba, partnerstvo, denar, stare škodljive navade, mogoče za nekatere tudi zdravje….odvisno v katero hišo v vašem horoskopu pade tokratni Lunin mrk. To je področje in fokus njegovega delovanja.
Mogoče te zanima  Kaj nam prinaša polna luna v kozorogu - Napoved Vedska astrologija Jyotish
V naša življenja prihaja namreč novo. Dajmo mu prostor in čas….z zaupanjem in vero odpuščajmo in prečistimo naše pretekle čustvene spomine in navezanost in vse kar čutimo ta trenutek kot omejitev, prepreko za katero mislimo, da so nam jo postavili drugi. Spoznanje in sprejemanje osebne odgovornosti, da vsa kreacija izhaja iz naših podzavestnih globin, bo prav osvobajajoča za našo dušo.Seme za vse novo, ki prihaja v naše življenje smo posejali že v prejšnji Sončni eklipsi 2.7. 2019.Kozmični portali za vstop v novo stanje zavedanja in odpuščanje čustvenih bremen iz preteklosti so odprti.Nežno objemimo ta čas in se mu predajmo s pogumom, ljubeznijo in zaupanjem.Marjanca Vergan ISAR C.A.P. astrologinja & astroterapevtkap.s. Astrološka karta: če še nimate svojega horoskopa in vas zanima v katero hišo pade tokratni Lunin mrk, ga lahko brezplačno dobite na tem linku:brezplačni izris astrološke karte
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

ISAR C.A.P., astrologinja in astroterapevtka - Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije in AstroHealinga tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem