ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kozmično sporočilo Lunine eklipse 16.7.2019

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Eklipse oz. mrki predstavljajo posebne portale za rast in razvoj naše duše. Eklipse lahko razumemo kot kozmične telegrame, ki jih pošilja Univerzum, da kot posameznik ali celotna družba širimo svoje znanje, zavedanje, da se učimo iz preteklih napak in razvijamo svoje potenciale v največje dobro vseh.

Tokratni Lunin mrk se bo dogajal na 24° Kozoroga v bližini Plutona, Južnega Luninega Vozla in Saturna v znamenju Kozoroga. Sporočilo, ki nam ga univerzum pošilja preko astroloških simbolov se nahaja v odpuščanju čustvenih ran iz preteklosti, ki se še vedno nahajajo v naši podzavesti in iz nje kreirajo našo realnost. Z Južnim vozlom in Plutonom v znamenju Kozoroga, bo potrebno opustiti stare navade, ki nas držijo v “status quo” položaju, stara prepričanja, toge okvirje in strukture, ki se jih držimo samo zato, ker jih poznamo in nam dajejo vtis varnosti.

Lunin mrk bo na plano potisnil že dolgo uspavane, a še vedno ne rešene čustvene travme, strahove, škodljive navezanosti in vsa čustvena stanja, ki so bila preveč boleča, da bi se z njimi soočili in smo jih potisnili globoko »pod preprogo« v nezavedno. Na plano bodo priplavala z namenom, da se z njimi končno soočimo jih predelamo in trajno odpustimo. Da pogledamo na vse izzive iz preteklosti z novimi očmi, iz nove perspektive….Pri tej nalogi nam bo v pomoč tudi retrogradni Merkur. Naloga ne bo lahka, saj se Luna nahaja poleg Plutona, ki zahteva transformacijo, prečiščevanje in Saturna, ki vse skupaj drži in ohranja v času. Spuščanje in odpuščanje nas boli, če se mu upiramo, če nočemo spustit bremen iz preteklosti. Vse kar se dogaja, se dogaja za naše največje dobro, četudi ta trenutek tega še ne vidimo in ne prepoznamo. Potrebna je vera in zaupanje. Kar bomo v obdobju, ki prihaja izgubili, je bilo nujno potrebno, pa naj bodo to prijatelji, služba, partnerstvo, denar, stare škodljive navade, mogoče za nekatere tudi zdravje….odvisno v katero hišo v vašem horoskopu pade tokratni Lunin mrk. To je področje in fokus njegovega delovanja.

V naša življenja prihaja namreč novo. Dajmo mu prostor in čas….z zaupanjem in vero odpuščajmo in prečistimo naše pretekle čustvene spomine in navezanost in vse kar čutimo ta trenutek kot omejitev, prepreko za katero mislimo, da so nam jo postavili drugi. Spoznanje in sprejemanje osebne odgovornosti, da vsa kreacija izhaja iz naših podzavestnih globin, bo prav osvobajajoča za našo dušo.

Seme za vse novo, ki prihaja v naše življenje smo posejali že v prejšnji Sončni eklipsi 2.7. 2019.

Kozmični portali za vstop v novo stanje zavedanja in odpuščanje čustvenih bremen iz preteklosti so odprti.

Nežno objemimo ta čas in se mu predajmo s pogumom, ljubeznijo in zaupanjem.

Marjanca Vergan ISAR C.A.P.
astrologinja & astroterapevtka

p.s. Astrološka karta: če še nimate svojega horoskopa in vas zanima v katero hišo pade tokratni Lunin mrk, ga lahko brezplačno dobite na tem linku:

brezplačni izris astrološke karte

Avatar of Marjanca Vergan
ISAR C.A.P., astrologinja in astroterapevtka – Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije in AstroHealinga tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij