Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Letni horoskop 2018 Bik

Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Letni horoskop 2018 bik pravi, da bo letošnje leto polno preobratov in nepredvidenih situacij. Le-teh naravno ne marate, zato vas bodo verjetno vznemirjale. Dobra novica je, da lahko vaše življenje steče še po bolj ugodnih tirnicah, če se boste prepustili vodenju nepredvidljivega planeta Urana, ki bo od pomladi do jeseni prehajal vaše znamenje.Ohranite tisti del varnosti in stabilnosti, ki je za vas pomembna. Hkrati pa bodite odprti do novih možnosti. Resda vas znajo spravljati ob pamet, vendar vam prinašajo še lepša leta, ko vpliv čez nekaj let mine. Dovolite si dovolj počitka, pojdite v naravo in se ukvarjajte z vsem tistim, kar vas veseli.

Ljubezen in partnerstvo

Zvezde vam lepo svetijo na področju ljubezni in partnerstva. Še zlasti v prvi polovici januarja in v septembru boste imeli dobre možnosti, da si poiščete nekoga, ki vam bo ogrel srce in dušo. Poleg teh dveh mesecev, imate zelo ugoden čas za ljubezen še v aprilu, maju in juliju.Druga polovica leta vam ni tako zelo naklonjena, zato bodite odprti za nov odnos v prvi polovici. Ker znate biti nekoliko bolj nepredvidljivi kot običajno, se lahko pojavijo nesoglasja v partnerstvu. Bodite odkriti in povejte, kaj se z vami dogaja, pa boste partnerstvo lahko ohranili.

Denar in finančne zadeve

V vas se zna porajati neka notranja želja, da bi ves denar, ki ga imate oz. zaslužite, brez premisleka potrošili. Zdi se vam lahko, da si lahko privoščite več kot si lahko v resnici. Leto vas ne podpira pri bajnih zaslužkih, zato se poskusite umiriti in dajte nekaj denarja »na stran«.Občutek varnosti preprosto potrebujete, zato uporabite svoj naravni talent za ravnanje z denarjem. Ne svetujem vam niti najemanja novih kreditov ali zanašanja na partnerja. Zavedajte se, da z denarjem znate ravnati. Če se tega še niste naučili, pa je skrajni čas, da se.

Poklic in kariera

Podobno kot pri denarju, si lahko obetate tudi pri poslovnih in kariernih zadevah. Zgrabiti vas zna želja, da bi počeli nekaj drugega kot do sedaj. Ker so vplivi precej negotovi, ostanite premišljeni.Ni vse tako lepo kot se sliši in ni vse tako slabo kot se lahko zdi. Vpliv vam namreč lahko prinese ali priložnosti ali obžalovanje. Če ne boste znali oceniti, ali je nekaj dobro za vas, se posvetujte z menoj ali nekom drugim, ki mu zaupate, da vam bo znal svetovati.Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 23. 4. 2021: "Podivjana" energija Marsa

Astrološka napoved 23. 4. 2021: “Podivjana” energija Marsa

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem