Išči
Generic filters
ljubezenski horoskop
foto:pixabay.com

Ljubezenski astrološki horoskop za leto 2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS
Leto 2017 bo leto ljubezni, humanosti in dviga kvalitete medsebojnih odnosov.
Kdor bo pripravljen opustiti predsodke in stare vzorce obnašanja, se bo lahko povzpel na višji nivo.
Leto bo tudi začelo prinašati pomen pristnega druženja, poudarjal bo vrednote, kot so prijateljstvo, ljubezen in povezanost. Novosti se bodo pokazale tudi na področju mode, ta bo veliko bolj sproščena, poudarjala bo erotiko, prevladovale bodo žive barve. Kot odsev slabe in temačne politike, bodo spet zaživela šestdeseta, poudarjala bodo medčloveško pomoč.

OVEN 21.3.-20.4.

Ovni ste strastni ljubimci, ovnice predane in strastne ljubimke. Brez strasti, za vas ni ljubezni. Če se najdete s pravim partnerjem-ico, boste znali vedno znova prižgati iskro, da boste z ljubeznijo kakor Feniks, vselej znova poleteli v nebo.Letos je prav za ovne leto ljubezni. Že februarja se bo vaša ljubezen prebudila in bo žarela vse do maja meseca, ko se bo preobrazila v mistične globine čudovitih občutkov. Če boste znali plavati s tokom in se prepustiti silam narave, vas bo leto poneslo do trenutkov, o katerih ste doslej v svojem življenju le sanjali. Venera, vladarica ljubezni, se bo prav v vašem znamenju obrnila v retrogradno gibanje, poglobili boste svoj ljubeč odnos ali se vrnili v star objem.Ljubezensko posebno močni meseci bodo maj, konec avgust in december.

BIK 21.4. do 20.5.

Na ljubezenskem področju vam bo februarja, marca, aprila in maja manjkalo samozavesti, počutili se boste, kakor da ste na drugem tiru, pogrešali boste dotike, ki jih imate tako zelo radi. Prav v tem duhu, vam bo poletje pričaralo pravo romantično vzdušje in če boste znali to energijo ljubezni ohranjati, vam tudi finančna manj uspešna jesen, ne bo prišla do živega.Najbolj bodo jesenjske nevšečnosti čutili biki, rojeni v prvi dekadi. Od konca avgusta, do začetka oktobra, se boste počutili veliko bolj izpolnjeno in ljubezen bo ponovno dala smisel celotnemu obstoju.November bo težavnejši mesec, še najbolj na področju ljubezni, vendar, če boste spomladi obnovili neko minulo ljubezensko zvezo, vas prav jesen lahko trajno zbliža.

DVOJČKA 21.5.-20.6.

Dvojčki ste najbolj neulovljivi ljubimci in ljubimke, zelo dejavni in odprti.Že februarja se vam bodo prebudili sokovi ljubezni, ti se bodo še bolj razplamteli v vašem mesecu juniju.Romantično obdobje bo tudi v oktobru. Ves čas bo prisoten Saturn v opoziciji, ta bo postavljal pravila in omejitve, ki jih dvojčki niste vajeni. Saturn vas v naslednjem letu uči, da je potrebno prisluhniti drugim, tudi svojemu partnerju, tako bo vaša ljubezen dobila večjo globino, kar je za vas, neulovljive dvojčke, zares dragoceno spoznanje.

RAK 21.6.-22.7.

Januar bo za vas mesec prebujanja ljubezni in romantičnih izkušenj, Venera potuje skozi ribi. Ker veliko energije vlagate v trajni odnos, se lahko prav v januarju temu uspešno posvetite.Pomlad na ljubezenskem področju ne bo preveč intenzivna, ljubezni se boste predali začetek junija, ko Venera vstopi v bika in avgusta, ko bo Venera v vašem znamenju. Pluton bo lahko podprl neko novo razmerje ali poglobil obstoječe, če se le znate spreminjati.

LEV 23.7.- 22.8.

Na ljubezenskem področju, bo kar zanimivo dogajanje. Venera vladarica ljubezni, bo namreč februarja in marca retrogradna v ovnu utrdila vaš odnos, vračali se boste v preteklost. Ker ste po naravi nagnjeni k ljubosumju, se tega izogibajte, pa boste lahko prijetno zajadrali v srečno obdobje aprila in maja. V tem času vas Venera kliče na potovanja ali vam prinaša zanimive obiske iz tujine. Čakajo vas razburljiva in zanimiva doživetja.Avgust bo najboljši mesec ljubezni, 20.7. Mars vstopi v leva, postali boste strastni in če doslej niste v razmerju, ga boste tedaj zagotovo začeli. Septembra bo tudi Venera vstopila v leva in nadaljevala vaše ljubezensko popotovanje.

DEVICA 23.8. – 22.9.

Na področju ljubezni se vam bodo odvijali pomembni dogodki, predvsem spomladi se lahko trajno vežete. Na sploh vam bo osebno življenje v nekakšnem preobratu ali selitvi, od doma staršev, v novo življenje in ustvarjanje nove družine. Leto bo imelo kar ključne učinke, na področju ljubezni. Ker ste tako narejeni, da vse vzamete konkretno, boste v tem sprejemali tudi življenjske odločitve ali spremembe. Sončev mrk, 26.2. se namreč dogodi v vašem partnerskem znamenju.Od maja do konca junija bo najbolj močno ljubezensko obdobje, avgusta, septembra in novembra pa so energije namenjene ustvarjanju ljubezenskega gnezda.

TEHTNICA 23.9. – 22.10.

Zimsko obdobje boste tehtnice čutile pomen sočutja in strpnosti, v konkretno ljubezen se ne boste poglabljali.Pomlad, je čas retrogradne Venere, tedaj se boste počutili nelagodno, preveval vas bo občutek pomanjkanja ljubezni.Poleti bo končno prišel čas za romantiko, tehtnice ste v ljubezni neodločne, čakate na povabilo, da začnete odnos in to se bo poleti tudi zgodilo. Ljubezensko poletje se bo razpotegnilo tudi v pozno jesen, sploh v vašem znamenju boste čutili izpolnjenost in hvaležnost, do radodarnega življenja. Zima bo spet bolj delavna, zato se ne boste več toliko predajali romantičnemu vzdušju.Če ste samski, vam poletje prinese prijetno povabilo na večerjo….

ŠKORPIJON 23.10.- 21.11.

Januar bo ponudil romantično in mistično ljubezen, od februarja do aprila bosta Venera in Mars v ovnu, kar vam bo prineslo možnost razvoja in duhovne rasti skozi ljubezensko izkušnjo. Vsak trenutek boste lahko doživljali vznemirljive izkušnje, prihaja čas za nekaj novega ali možnost, da poglobite obstoječi odnos z novimi izkušnjami in izleti, v nepozabna doživetja.Vaš planet Mars, bo junija v raku, v tem času boste lahko svoj odnos konkretizirali, uresničili. Lep čas za ljubezen, ki bo trajal vse do avgusta. Septembra se odnos še bolj materializira, če boste z odnosom letos šele začeli, boste jeseni že ustvarjali skupno življenje.

STRELEC 22.11.- 20.12.

Januarja boste še vedno trpeli na ljubezenskem področju, medtem, ko se februarja Venera premakne v ovna, 4.3. se obrne v retrogradno gibanje in do 15.4. potuje retrogradno. To bo prineslo prebuditev uspavane kraljične, ljubezen se bo prebudila in z retrogradno Venero boste obudili neka stara čustva, v nadaljnjem razvoju leta je odvisno predvsem od vas, kam se boste obrnili.Dinamično dogajanje bo vse do jeseni, ko se boste še lovili v ljubezni, oktobra bo tehtnica vendarle nekam prevesila in decembra se boste znašli tam, kamor ste se že na začetku leta namenili.

KOZOROG 21.12.-19.1.

Na področju ljubezni, ste predvsem razumski, za vas velja, da je razum nad čustvi, ste tudi vztrajni in fiksni, vendar januarja vam bo Venera v ribah vseeno malo zmešala vašo nadvse trezno glavo. Trenutek čustvene prebuditve se bo marca nadaljeval, postali boste celo strastni in družabni, Mars bo v biku.Junija in julija boste ugotovili, da je vendarle samota najboljša prijateljica, Mars vstopi v raka, v srcu boste še vedno negovali toplino, Venera bo v biku.Avgusta boste uspeli vse skupaj dobro razmisliti, se seveda trezno odločitvi in jeseni prihaja čas, ko boste lahko svojo ljubezen spravili v vsakodnevno življenje, Venera takrat potuje skozi devico.

VODNAR 20.1.-19.2.

Januarja boste vodnarji še vedno leteli na krilih ljubezni, v februarja in marcu pa boste pripravljeni na nekaj novega v odnosu. Če ste samski, je tedaj čas, da vstopite v nov odnos. V teh mesecih boste konkretizirali svoje ljubezensko razmerje.Poleti bi se radi sprostili in predali ljubezni, vendar bodo prevladovale vaše druge potrebe, zato boste svoje aktivnosti usmerjali drugam. Vsem rojenim po 16.2. se bodo spremembe na ljubezenskem področju začele dogajati šele letos.Za vse pa velja, da bo jesen izpolnjena z ljubeznijo, še posebno od 14.10.- 7.11., ko bo Venera potovala skozi tehtnico.

RIBI 20.2.-20.3.

Vam ljubezen največ pomeni. Januar bo zelo srečen mesec, na področju ljubezni. Vam romantike ni nikdar dovolj, saj so vaša čustva, kot globok in neizmeren ocean.Marca in aprila boste manj zasanjane, medtem, ko se bodo od 4.6. dalje spet odpirala vrata v vaš ocean ljubezni, tedaj bo Mars vstopil v raka.Avgusta se mu bo v raku pridružila tudi Venera in nastopil bo ljubezensko najmočnejši mesec.Če ste samski ali samske, boste že v januarju lahko začele ustvarjati nek odnos, ki se bo skozi celo leto lepo gradil. Če zamudite januar, bo po 10.10. spet dobro obdobje za nova ljubezenska spoznavanja.Za vse, ki ste v vezi, pa bo leto odlično, za poglabljanje odnosa in iskanje skupnega posla.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem