Lunin mrk: Priložnost, da spoznaš svoj avtentični Jaz

Lunin mrk: Priložnost, da spoznaš svoj avtentični Jaz

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Popolni Lunin mrk z Luno v znamenju Vodnarja in Soncem v znamenju Leva (4°Vodnarja/ 4°Leva), ki se bo zgodil v petek 27.7.18, bo izzival našo osebno moč, potrebo po biti viden, željo po pozornosti v centru dogajanja, priznanju, pomembnosti, na drugi strani pa z notranjo težnjo po osvoboditvi, neodvisnosti, drugačnosti, s težnjo po uporu in preobratu, katerega cilj je sprememba in razrešitev tega napetega stanja. To je tista tiha komunikacija, ki poteka znotraj vas mogoče že nekaj časa, sedaj pa prihaja na plano, želi si na prostost…. Dopustite svojim občutkom in potrebi duše, da se izrazi, a na pravi način. Lahkotno in spontano, brez dokazovanja, čeprav bo pritisk vse večji in nas bo nestrpnost gnala v potrjevanje in dokazovanje ega.

Karkoli se vam bo dogajalo, kljub čustveni napetosti, ki jo bo spremljal nemir, ostanite trdno na tleh, osredotočite se na svoje dihanje, ter pozornost usmerite le na svoje telo.
Sprostite ga tam, kjer čutite napetost. Pozorni bodite na dogajanje v vas. Kaj vam sporočajo občutki, čustva? Kakšno sporočilo vam pravkar dostavlja “vaš osebni »pismonoša”?
Kar boste lahko zaznali in razumeli le če boste znali biti tišji in bolj mirni kot po navadi.

Dogajanje na nebu spremljata retrogradni Mars (26.6. – 27.8.) skupaj z retrogradnim Merkurjem (26.7. – 19.8.), ki nas opozarjata, da ne hitimo in si vzamemo čas za premislek in delovanje ter se v tem napetem obdobju ne odločamo na prvo žogo in ne dokazujemo svoj prav. Zlahka bomo prizadeli tiste, ki jih imamo v bistvu najraje.

Velik vpliv na tokratno dogajanje imata tudi Uran in Saturn, kot vladarja polne Lune v Vodnarju. Stabilna struktura Saturna v znamenju Kozoroga, se nahaja v lepem trigonskem aspektu z Uranom. Priložnost, da zaključimo in počistimo s tistim, kar nas že dolgo ne podpira več, je več kot odlična. Z analitično retrospektivo, ki jo dodatno omogoča harmoničen aspekt Venere v Devici in retrogradnega Plutona v Kozorogu, bomo kos vsem globljim spremembam, ki si jih že dolgo želimo izpeljati. Seveda bo potrebno nekaj izpustit, da lahko pridobimo nekaj novega. V nežno podporo našim željam in duši je tudi Jupiter, ki utrjuje notranjo vero in zaupanje v uresničitev.

Kako močna in kakšna bo transformativna moč tokratnega Luninega mrka, je odvisno od tega, kje v vaši rojstni karti se mrk dogaja in kakšno delovanje sproža.

Lunin mrk: Priložnost, da spoznaš svoj avtentični Jaz 6

ISAR C.A.P., astrologinja in astroterapevtka – Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije in AstroHealinga tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem