Mati Meera-Jai Amma Meera

Mati Meera-Jai Amma Meera

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Rojena v Južni Indiji. Že kot otrok je bila nenavadna, saj je pri treh letih pripovedovala »o vstopanju v različne svetlobe.« Starši so jo obravnavali kot izjemno in jo močno ljubili. Njena družina ni bila izstopajoče verna in Mati Meera ni bila vzgojena v nobeni posebni verski tradiciji. Njeni resnični starši so bili duhovni vodniki, ki jih je srečala v svojem videnju. Od njih je prejela potrebno ljubezen in pomoč. Leta 1982 se je poročila z Nemcem, ki živi z njo v majhni vasici Thalheim v Nemčiji. Čeprav ne išče nikakršne publicitete, na tisoče ljudi iz vsega sveta prihaja na njen daršan, da z njenim pogledom in dotikom v tišini prejmejo milino in svetlobo.

V Indiji je Mati Meera čaščena kot Božanska Mati. Njen edinstveni dar je, da svetu prvič v zgodovini Zemlje posreduje Svetlobo Paramatmana, najvišjega bitja, ki vedno sproža radikalno preobrazbo. V tem času kriz in vedno večje duhovne lakote Mati svojim otrokom neposredno prinaša Svetlobo, ki lahko preseže vse ovire in spremeni naše celotno notranje bitje. To Svetlobo lahko sprejmejo vsi, ki so odprti, ne glede na to, ali so se z Materjo že srečali ali ne. Kot inkarnacija Božanske Matere stoji Mati Meera nad vsemi dogmami in hiearhijami. Ne zahteva zvestobe in vdanosti, temveč ponuja svojo moč preobrazbe vsem, ne glede na pot ali veroizpoved.

 

  • Članki
Igor Kononenko je predstojnik Laboratorija za kognitivno modeliranje in predstojnik Katedre za umetno inteligenco na isti fakulteti. Poleg umetne inteligence ga zanima tudi naravna inteligenca: samozdravljenje, komplementarna medicina, relacija med znanostjo in duhovnostjo ter duhovna modrost.
Deli to s prijateljem