Miran, povejte mi ali bom … ?

Miran, povejte mi ali bom … ?

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Miran, na internetu sem prebrala, da imate neke sposobnosti in me zanima, ali bom ………., me je vprašala gospa na pogovoru.

To pa ni tako enostavno vprašanje, sem ji odvrnil, tega vam tudi ciganka ne more povedati!

Poglejte lahko se zgodi ogromno stvari in seveda lahko pogledamo kakšen je potencial za te stvari, vendar vam tega nihče ne more zanesljivo povedati, razumete?

Obstaja pa nekaj drugega, kar pa daje precej bolj zanesljive rezultate!

Poglejte, v vesolju vladajo zakoni, kot so zakon privlačnosti, zakon akcije in reakcije in še mnogo njih.

Če jih poznamo in če vemo kako delujejo, lahko dobimo katerikoli rezultat si želimo.

V življenju je tako, mi se lahko odločimo, da nekaj naredimo ali ne naredimo, tukaj je naša popolna svoboda. Ne moremo pa vplivati na rezultat naše odločitve, ki pa je odvisen od zakona, ki deluje v vesolju.

To pomeni, da vam nihče ne more povedati ali boste dobila službo, ali boste uspešna v življenju, ali boste srečna v partnerstvu, ali boste dobila partnerja. Ni ciganke in ne vedeževalke, ki vam lahko to napove.

Lahko pa vam povem iz vaše energije ali te zakone razumete. In lahko vam pomagam, da spremenite svoje razumevanje, svoja prepričanja, svoj pogled na življenje, da boste lahko v skladu s temi zakoni in boste lahko dobila rezultat. To pa je moja sposobnost.

Moja sposobnost je, da lahko dobim odgovore, ki jih vi ne slišite in prepoznam navodila iz vesolja, ki jih še ne znate razbrati. In tukaj pa vam lahko pomagam.

Ključ do svobode v življenju je, da razumemo kako stvari delujejo, kaj v življenju prinaša rezultate, kdaj dobimo rezultat in kdaj ga ne dobimo. To je svoboda!

In, ko razumete te zakone, ne potrebujete vedeževalke ali ciganke in si lahko sami napoveste prihodnost. Ključ pa je seveda v sposobnostih, ki jih morate razviti. In tukaj vam lahko pomagam.

Vir: https://www.miranpeterman.com/miran-povejte-mi-ali-bom/

  • Članki
Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. – – – – – Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. – Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
Deli to s prijateljem