Nagovor duše za obdobje 1.5. do 31.5.2015

foto:astroved.com
V nadaljevanju najdete kratki reading za posamezna nebesna znamenja, kaj posamezne skupine duš v tem trenutku najbolj potrebujejo za čim bolj uspešno potovanje na svoji poti.

OVEN   (21. 3. – 20. 4.)
Prijetno je, ko takole čebljaš sam s sabo, a nikoli ne prideš do konca na ta način. Kdo bi le vedel, če ne bi šel po svoji poti, kaj je na koncu… Zgodbe drugih so nepomembne.

BIK   (21. 4. – 20. 5.)
Zven ognja je neslišen, če ga ne želiš slišati. Dobro je, da si opereš ušesa in nastrojiš svoj pogled v eno stran, kamor te hoče vleči, ter sledi kriku duše.

DVOJČKA   (21. 5. – 21. 6.)
Nihče nima prav, niti ti ne. Dobro bi bilo zate, da greš in da ne prideš več nazaj s svojimi misli tja, kamor si se namenil.

RAK   (21. 6. – 21. 7.)
Nemogoče je mogoče, a tega ti ne veš. Raje bi si moral reči, tega ne želiš vedeti. Kaj je tisto, kar te drži na poti, da bi prišel tja, kamor te pelje srce?

LEV   (22. 7. – 22. 8.)
Postavnost ni vse v življenju, obstajajo mnoge druge stvari. Tvoja pot te pelje točno tja, kamor si želiš, a vedi, da če boš prišel tja, ti mogoče tam ne bo najbolj prijetno.

DEVICA   (23. 8. – 22. 9.)
Opotekanje skozi življenje te ne bo pripeljalo v smer, v katero si želiš. Zate je čas, da ubereš strumni korak in da greš natančno tja, kamor si želiš.

TEHTNICA   (23. 9. – 22. 10.)
Gospod nemogoče je spet na pohodu. Prenehaj si že govoriti kako je vse nemogoče in stopi že na svojo pot. Naj ti le-ta pokaže kam moraš.

ŠKORPIJON   (23. 10. – 22. 11.)
Kosec, ki hodi po svoji poti žanje seno pred sabo, a če sena ni, potem je morda čas, da odložiš koso in se podaš “žet” nekaj drugega.

STRELEC   (22. 11. – 20. 12.)
Neumorno je področje odnosov in življenja. Če to te izčrpuje se ne predaj, raje stopi na prosto in si oddahni od vremena, ki te je bremenilo v preteklosti. Poglej kam te pelje naprej.

KOZOROG   (21. 12. – 20. 1.)
Vsak od nas ima svojo srečno zvezdo, a le malo kdo jo najde. Ti si v poziciji, da odkriješ svoj najbolj iskan zaklad življenja. Stopi torej tja, v neznano.

VODNAR   (20. 1. – 19. 2.)
Odreči se svojemu največjemu zakladu je prava vrlina tvoje usode. Le-to te lahko pripelje do konca tvoje poti, zato ne odlašaj.

RIBI   (19. 2. – 20. 3.)
Svet ni takšen kot je, je takšen kot ga ti vidiš. Mogoče, samo mogoče bi bil zate čas, da prenehaš ‘buljiti’ v že znano in odkriješ v sebi tisto, kar je še neznano.

O Tomaž Flegar

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: