Najti resnično srečo

Najti resnično srečo
Najti resnično srečo

Zakoni vzajemnosti, vibracije, polarnosti in ritma se združijo, ko govorimo o pomenu življenja in sreče. Tolikokrat našo srečo pogojujemo glede na to, kaj lahko drugi ljudje naredijo za nas, namesto da bi razmislili, kaj lahko sami naredimo zase.

Najsrečnejši ljudje so prav tako pripravljeni spustiti jezo in odpustiti. Odpuščanje ni nujno izključno altruistično dejanje in tudi ne pomeni, da niste imeli prav. Edino pravilo odpuščanja je, da poskusite odpustiti iskreno in iz srca.

Odpuščanje nam pomaga, da postanemo manj navezani na negativno držo, ki lahko ustavi naš napredek ali nas ohromi in nam prepreči, da bi šli naprej. Jeza nas na kratek rok lahko motivira v akcijo, a če se je oklepamo, na koncu k sebi privlačimo le več negativnosti.

Nikoli ne bomo mogli nadzorovati sveta okrog nas, a univerzalni zakoni nas učijo, da lahko nadzorujemo način, na katerega se odzivamo na svet. S tem ponovno prevzamemo vlogo ustvarjanja resničnosti in Vesolja, v katerem želimo živeti, in delamo pozitivne korake proti ustvarjanju naše lastne sreče.

Avtor: dr.Mel Gill

foto: freedigitalphotos.net

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: